Mancini nije želio riskirati
0

Aguero propustio Stoke City zbog Reala

Totalsport
Sergio Aguero
Sergio Aguero
Iako zbog povrede nije igrao još od 1. kola engleskog nogometnog prvenstva, menadžer Manchester Cityja, Roberto Mancini, potvrdio je da će njegov napadač Sergio Aguero ipak putovati u Madrid na okršaj 1. kola Lige prvaka protiv Real Madrida.

Aguero je u 1. kolu nove sezone engleske Premierlige proveo na terenu svega 14 minuta prije nego je zbog povrede koljena morao napustiti igru. Mancini je rekao da bi se Argentinac mogao vratiti u susretu protiv Stoke Cityja proteklog vikenda (1-1), ali se to ipak nije dogodilo.

Očigledno da je talijanski stručnjak na klupi engleskog prvaka imao sasvim drugačiji plan, a taj je ubaciti Aguera na otvaranju Lige prvaka i to usred Madrida protiv Reala.

"Sergio će putovati s nama i vjerujem da bi mogao zaigrati u susretu. Nismo željeli ništa riskirati protiv Stokea, iako je tri dana uoči utakmice radio normalno s ostatkom ekipe. Hoće li startati od prve minute? To još ne znam", rekao je Mancini okupljenim novinarima.

Utakmica 1. kolo grupe D Lige prvaka između Real Madrida i Manchester Cityja na rasporedu je u utorak s početkom u 20:45.