Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne igra ni dzeko a nije ni povrijedjen ni glup
Takmicio se sa Zabaletom ko može više stepenica preskociti i povrijedio se. Edine ako zaigraš pokaži dušmanimai ucini nas ponosnima
nakon velikog truda, uspio sam saznati, i to preko balotelijeve nene, a njoj reko tevezov amidza koji je mutevelija u brdo-dzamiji na bistriku, jednostavno: aguero ima neke rane na cmaru.
Diagnoza klepio triper 100%
Zabar se naljutio na pola ekipe. Prvo Silva slomio nogu pa se \"cudesno\" oporavio za dva dana, pa povreda onog pa ovog. Zabar mijenja postave ko svaler djevojke.
drko pa ga slomio hahaha
Hemoroidi ili Šuljevi su posledica sirenja krvnih sudova oko analnog otvora i donjeg dela rektuma (završnog creva) Hemoroidi mogu biti spoljašnji ili unutrašnji. Spoljašnji hemoroidi nastaju na samom analnom otvoru. Unutrašnji hemoroidi nastaju blizu početka analnog kanala.
Takmicili se ko vise moze bacit u daljinu, pa se strcno u oko.
JUHUUUU EVO DŽEKI ŠANSE
velik nedostatak šta sad im neće niko moci izvoditi penale hehhe hehehe
Ubo se na Edinov KU .. C u duelu posto je Edin malo veci momak, ovaj se sageo i ubo se u OKO.. MOZETE ZAMISLITI
Imas ti onog majmuna i Teveza nista se ne sikiraj GOSPA JE UZ TEBE !!!
Slomila ga zena...:D
tevez ga slomio hahha
Kakav li je njega dever snash`o....Nishta Edinaldo, sad zasrljaj!
Znaći ako Džeko počne i City ne pobjedi Sunderland, našeg Edina ce kriviti za izgubljenu titulu iako je titula izgubljena protiv Swanse-a u Cardiff-u. Džeki ce se noge svezati, po običaju nece moči lopte uštopati. Ovo treba Džeki da bude škola, da upozna svoje mogučnosti i da nauči birati svoje šefove, klubove, lige, da počne razmišljati o sebi, o svom fudbalu. Dok mu je otac odlučivao i išlo ga je fudbalu, kad je sam počeo donositi odluke, izgubio se.
Da im hoce Arsenal utrpat tricu sto bi dobro bilo