Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aguero pravi si mađionicar, nestao si protiv Sunderland-a
moj san je podgrijati hashe
nije ti ovo ispuni mi želju
pa sad da osvojis ovo u brazilu sumnjam jer su zmajevi tu :D , a igrac bi i mogao biti kad bi umrli ronaldo, messi , roney , ibra , ribery i bar jos njih 100 :D , zato ne dipr :)
I moj je...
a ja sam oduvjek sanjao da budem kapetan od belu lađu
Vedo ce ti biti nocna mora dragi Aguero :D
aj kad se probudis zabi koji za city
Osvojiti ga mozda i mozesnal najbolji igrac neces nikad biti sa svojim arogantnim argentinskim stavom...
i tata bi sine
moj san je naci posao :=)
samo sanjaj
kita ti
Ako budete "ubitacni" ko 2010 daleko cete dogurat'...
Stani u red ....nIsi ti ni pola od DZeke ... skrto jedna! Jest da on sjedi na klupi al to je trener kriv ... Sreca pa ste zemljaci .... da je neki treci trener Dzeko bi nastupao redovno :p Ovako izgleda pravi komentar jednog Bosnje ... za mene je to "Irony" xD
nema sta , skroman decko
sto je lose ovom momku ovako