Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Talijani i Francuzi najgora govna
Hoce celo opet da se vrati na otvaranje kuglica.
Lopov do lopova,namjestaljke I kladionice su vec unistile fudbal. Sinocnja utakmica Barsa-Atletiko ocit primjer,prelaz iz 2 u 1 nekome je donio milione.Atletiko poveo I onda uradio sve da vise ne pridje golu Barse a kamo li ga ugrozi.Barsa s druge strane u prvom poluvremenu nikakva a u drugom u 6-toj brzini.
sto posto, neko platio atletiku 20 miliona pa ulozio jos 20 na prelaz ono neofirno, jer ce minimalno toliko popusit ako ispadnu, tako da slobodno racunaj na ukupnu investiciju od 100 miliona. ono maksimalno neofirno..
@sajberkurajber Djecace moj,mi obicni smrtnici ne mozemo ni zamisliti kolike se tu pare vrte. Znam da pokusavas biti smijesan ali Blater i Platini a sad i ovaj celavi su ti solidan primjer,sve se oko para vrti a sport je u trecem planu
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
na čehri mu se vidi da je pravi mumin 😅