Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma Željo šampion!
Realno Sarajevo bi se u hrvatskoj ligi borilo za opstanak zajedno s Osijekom, Zadrom i Slavenom. Sada kada dobiju pravog protivnika u UEFA ligi dobit ce porciju golova.
Ajde suti i idi napaceni navijaj za Zvezdu, šta si se uhvatio Hrvatskih klubova. Mamić kaže da bi Sarajevo u ligi ex Juge bilo u konkurenciji za LP i UEFA Ligu a ti borio bi se za opstanak. Eto koliko pratiš nogomet.
Tanac@-Čevljanovići su za tebe "vazdušnja banja"-odmori se malo tamo !!!!!!!!!!!
Da se njima ne ponovi prošla sezona i utakmica na Grbavici. Čuj slatke muke kao da ima brat bratu Messija sa Ronaldom u timu.
Metni Ronalda Adžeme. Zna driblat, brz je a pogađa i glavom ako zagusti.
cuj na slatkim mukama
Bjez ba Adzeme sinoc mi se steglo kad vidim da pitari Grke u sred Atine prodjose a nas izbacuje instant klub iz Makedonije na nasem terenu. Jos ste nabacili ubjedljivo najskuplje godisnje pa se pitate sto je raja pocela zaobilaziti Dolinu cupova u sirokom luku
Pa o tome i pričam. Kriminal odnio ligu a Osim hoće instant zaradu i proda svakog igrača čim neko da prvu ponudu. Sarajevo je veinu igrača zadržalo i koliko-toliko gradi tim a kad ti svake godine odu 2-3 najbolja igrača čemu se nadati osim da te deru poluprofesionalci iz MK, CG ili čak gorih zemalja.
@Matija ne laprdaj gluposti prosle god u ovo doba od ovih 15-16 sto se vrti oko prvog tima Sarajeva nije bilo 2-3 u istom.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)