Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dick Advacaat na rvackom se kaze Odvjetnik Milokliz
a na carsijskom "kurcev advokat"
Subotić pojeo govneto kad je zaigrao za smrdiju
gdje se siso? moram sporet kupit
dick , dodik ..sto srbe hoce sve nesto vezano za ku*ac :D a gdje Sulejmani , nije se jos oporavio od starta Simunica ili ... :D
Sto se nasmija, jedini ljajic ima drugaciji mentalitet od ostataka srba. Sto se nasmija
Nema Adem srpski mentalitet, mada je najjači igrač s one strane drine. I ovaj Dick da je muško prizno bi da je gay, ili Adem neće da igra ili mu ne daju.
NAJBOLJA KLADIONIČARSKA STRANICA!!! BEZ DOJAVA I LAŽI!!! http://rentabilnost.blogspot.com/ 5700 eura u 4 mjeseca.. 1270 eura u ovom mjesecu!! Možete im se ODMAH priključiti jer ovaj vikend počinju novi krug!!!!!
Srbija je pravo ojacala sta ce trener u radit sa ovim timom neznam
Ovaj advokat neki cudan trener. P.S A i ime mu je Dik! :D
Zamisli sad kad dobije otkaz naslovi "Srbija ostala bez DIck-a" :D