Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Adnane, pametno razmisljas! Dobrodosao u najveci bh. klub!
Ide posudba u Slaven u Januaru..
Dobrodosao Adnane! Tvoja odluka je ispravna i nadam se da cemo na kraju svi skupa zajedno slaviti! Sretno Seceru!
Koje debilne izjave, nije jos ni treninga odradio a on vec najavljuje titule i kupove. Sacekaj jado da vidis hoces li imati mjesta makar na klupi, ako ostane Zahirovic neces se naigrati
Volio bih zbog vas u Zelji da vam bude od koristi ali bio je kod nas u Slobodi i nista specijalno nije pokazao. Nema u nasoj ligi 5-6 igraca da valja, sve ostalo je tankosava.
Glupane
Sve pet, samo ti zurka u kurcu..
e budalo
Ziv bio, neka te neko u Sarajevu odvede frizeru da ti skine to gnijezdo sa glave. Samo kazem. Kao da u BN sisaju samo na cHaaasu.
@Rusty - Ma ne mora bas izbrijane glave, ali brate...budi musko a ne gnijezdo.
Sta si bolan mogao, odigrati 2 meca sa nekim klubom iz Armenije i ispasti jos u junu...
joj ovog fudbalskog palca gore...
Ne boj se pokazi da valjas, zasluzi svoje mjesto i igrat ces i sa Zeljom.