Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Admir Vladavić je najbolji igrač Veleža poslije rata.A da je veliki čovjek govori injegov potez pomoći Sramota je za Mostar da je Velež u ovakvoj situaciji, obzirom ko sve sjedi u gradskom vijeću i prima pare za ništa nije ni čudo.Jadan je grad i narod kog Penga i ko Penga predtavlja.
zalosno stvarno, igrati u jednom salzburgu nekad pa se vratiti u bosnu...kad se dokopas normalne drzave i nekog kluba, treba trcati na glavi da tu i ostanes...steta, dobar je on momak...
o velez vas kara jako vas kara u dupeeee
Svaka čast ovom momku, velikom čovjeku ! Uvijek si dobrodošao i u najveći klub u državi, u Željezničar ... respect i sretno s Veležom u nadi da ćete obezbijediti opstanak ... Sretno rođeni ! Željezničar za život cijeli !
Lijepo je vidjeti da jos uvijek ima fudbalera kojima je ljubav prema maticnom klubu vaznija od ceskih eura (al u q.rcu)
nije sto zeli, nego ga niko drugi nece
Kad ga nece niko. U pregovorima je sa GOSK-om..
Admire care, Bog ti svako dobro dao.