Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja da sam na Susicevom mjestu ja bi ga odma zvao da igra umjesto Dzeke :):):):):):):)
Svaka čast, samo naprijed!
ADMIR RASIC PITARSKI PRASCIC
Eto naša je liga extra, garantujem da se sastane nas prvak protiv prvaka hon konga da bi mi izgubili.Gledao sam mancester united protiv ekipe iz hon konga prije par mjeseci mislim da se bas radilo o pomenutoj ekipi south china,jedva su izvukli 1-1.ekipa je puna igraca iz španije i juzne amerike,pravili su od njih totalne budale.nemojte se provalajivati ovim komentarima vise .koga mi to pobjedujemo gotova svaka liga u svijetu je bolja od naše.dosta mi je ove naše šuplje price,mi imamo amatersku ligu sa katastrofalnim rezultatima u evropi,sa ulaganjima manjim nego što u hon kongu(8 MILIONA STANOVNIKA) ulažu u neki pikado klub .
jel moras imati štelu na ovom klixu ili su totalni debili počeli da ovo uređuju, koga boli jedan oragan za dva gola u hon kongu trećoj liga prve oblasti podgrupa 1, halo jel ima pameti u glavi tzv urednika počeli ste izvještavati kome je pobjegla krava, izgubio potkošulju i zabio gol u ni manje ni vise hon kongu, imao je dres želje i mogao zabijati koliko je znao i nijue i zdravo...hvala
Pa vidi imena klubova, kakva li je tek sprdnja od lige.
Ma ne seri. Idi se jos malo zagrijavati, garant Svi 1,6 visina a ti 1,80 pa glavom dajes golove
ova voda 5 puta poskupila
Susicu sta cekas ... tc tc tc