Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Babo u Savezu sin Selektor sve po Zakonu......
10 000 KM ako hoces mali da zaigra za repku..cjenovnik ima...
Hahahhahhahahhaha jok Komedije sta Zeljkovic radi od Reprezentacije stavlja Sina od Delegata iz Saveza za trenera da Bi imao njegov Glas
admire sine zar ti nisi u žalosti? brzo nekako zaboravi brata, ccccc
I Duvnjaka brat politicar ubacio
Barem je igrao fudbal ja ove ostale selektore ne znam istraziti cu ove stvari otac sin savez itd su bespotrebne čovjek je igrao davao golove kad ga ti GENKU zabiješ javi se sretno ko su bili kandidati bgt
Nikad vise skola fudbala,futsala,klubova i slicno,a rijetko da izbace prosjecnog igraca.Evo primjer Hercegovina.Moze li se neko sjetiti ,kad je izasao igrac,tipa Barbarez,Salihamidzic,mozda su oni ipak,klasa.Dugo ce se cekati dok nas ovakvi budu vodili.
Nepotizam na djelu. Fuj. Isto Safet i Tino Sušić.
Zena mu isto nesto za Uefu radi, babo u savezu, on selektor hahahahahaha. Uhljebili se. 😂
Ja znalca i nekadasnjeg "igracine" bez ikakvog uspjeha u karijeri. I dalje unistavaju fudbal i talentovanu djecu sa ovakvim nazovi selektorima i trenerima. Nema nama naprijed ni na jednom jedinom polju sa ovakvom politikom.
Kakav stručnjak biče nesto od fudbala
Nismo bolje ni zasluzili,samo kukamo a vico u SARAJEVU radi sta hoce
Admir Rascic, pitarski prascic
Treba staviti Samiru Hurem za selektora zenske reprezentacije... naravno ako vec niste #samokazem
Kontra usluga babi od Vice jer je babo i izglasao da Vico preuzme nogometni savez. Sjeme vam se zatrlo lopovi, majku bi rodjenu prodali za korist.
plus i snahu uhljebili u savezu.
Samira 200 godina Selektor zenske Rwprezwntacije a nigdje nikakvog iole ozbiljnog rezultata