Intervju za Sarajevo-x.com
0
Admir Aganović: 'Ne opterećujem se ponudama'
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nele upravu si.... poz....
Igrao je u generaciji sa Jovetom! Nije izborio mjesto u Partizanu jer se negdje u to vrijeme teško povrijedio, on nije ništa novo posebno za nas menadžeraše :D, podigli smo razinu napadačke igre nek sustiže!!! Topić, Čustović, Muslimović, Ibišević, Džeko, Aganović, Zec, Handžić kao talenat mada ne igra nešto u popularnom Željezničaru, kako Lech zovu od milja u Poljskoj ;) To su po starini naše najveće napadačke snage u ovom momentu!
Igrao u juniorima Partizana,pa na kaljenje uTeleoptik, Dinamo Vranje, Cukaricki i od zime u Dender za koji je dosad dao 5 golova
jes\', fala ti boze i na nacionalistima, budalama i lopvima ZIVIO DODIK; BRANKOVIC; SPIRIC; COVIC, TIHIC, ULEME; IMAMI, KARDINALI; MITROPOLITI; VLADIKE... narode šuti i crkni!
JOJ, BOSNA I HERCEGOVINA PLJUŠTI S TALENTIMA I MAJSTORIMA FUDBALSKE VJEŠTINE!!! ;-) HVALA TI BOŽE NA SVEMU.
igrao je za mladju selekciju partizan, odnosno teleoptik tada zajedno sa Joveticem, Ljaljice. Cini mi se da je bio kapiten. Nazalost nije izborio mjestu u Pfc, a nadao sam se, jer je izuzetan igrac. Ps. na jednom turniru u Italiji, dok je igrao za Teleoptik zabio takav gol, da su mu protivnicki igraci apludirali.... :)))
jao gola, svaka čast
Ko je ovo? :D