Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne kontam sta se koji klinac ovi levati zalijevaju, jos vidim i balavurdija pocela dijeliti video klipove i kobajagi izazivati nekakve nebitne likove. Nit' ko u videu spomene bolest za koju se prikupljaju pare, niti pozove druge ljude sa doniraju iste, nego onako cisto iz zajebancije kontaju fora zalit se hladnom vodom. Pola ih blage nema ni sto se zalijevaju ali eto, ovce ko ovce. Smijesno i zalosno u isto vrijeme.
Ovo će postati top komentar! Bravo majstore!
a šta ima loše molim te u tome ako se "balavurdija" zaje*aje na taj način? Pa ne moraju svi bit maksimalno ozbiljni i sve maksimalno ozbiljno shvaćati..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Klixu dobro došlo ovo polijevanje vodom, svaki dan 10 članaka na guzove.
OJ PA I OVAJ.........
https://www.youtube.com/watch?v=lsKnzhP3ZV0 :D
"Ja luda svita,sve bi to trebalo polit s petrolej i uzgat" iz serije Velo misto-
Ja opro shupak,doduse ne hladnom,vec mlakom vodom,te ovom prilikom izazivam Vlahe da pocnu prati guzicu takodje. Nema nista gore kad Vlahinja skine bijele gacice a na njima usrani podljepak
Odgovor brke http://upload.slike.com/slika?image=1408723483-720-x-960px-10544401_615573588561696_1919422622533900752_n.jpg
pored ovolikih poplava njima do polijevanja...
koliko polivenih zna ista o bolesti radi koje se poljevaju ?
jebaće ga "fef" (šef)