Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Reklama je odlična za one koji su htjeli shvatiti poentu, ovo je čak više indirektna reklama za adidas, ovo je reklama za fudbal. Sve je više šminkerčića danas po terenu, koji ne igraju fudbal zbog publike već zbog para i slave, rijetki su oni koji igraju srcem kao Messi...
Bezze, glupost..... Nike pravi puno bolje reklame. Write the future je genijalna. Ili ona sa Ronaldom, Rivaldom i ostalim brazilcima na aerodromu za SP 1998. E to je prava stvar.
a beckham ko fol im nije bio maneken... licemjeri
Reklama je smece//////
Nije fudbal manekenska pista,je6emi se kako ti frizura stoji i koliko brojeva manji dres nosis..
messi je za ronalda fudbaler..........
...kad ce javnost ,novinari ,komercijalisti i vi ljudi opcenito prestati usporedivati njih dvojicu ?!? ...stvarno nema potrebe za tim jer su to dva jako razlicita igraca igraca i po stilu igranja ,i po fizickim performansam i svemu drugom ! ...niko ne moze reci da c.ronaldo ne valja ama bash niko ,a to isto vrijedi i za messija ! ...sto se mene tice ja ih volim obojicu zato sto uzivam gledati kako igraju i jedan i drugi ! ...a ronaldo je malo tako karizmatican tip koji se voli exponirati i ima svoj neki stil i to je to ! ...to ne znaci da je on losa osoba kao sto to mediji svi zele da prikazu ! ...a trebamo svi biti iskreni i reci da je Sneider trebao biti medu makar 3 najbolja igraca ako ne i najbolji jer realno ovaj put Messi to nije zasluzio ! ;)
Hajd´ kad ih vec poredite da vidimo cinjenice.... C.Ronaldo se dokazao u dvije lige, u Engleskoj i u Spaniji. Cisto sumnjam da bi Messi u Engleskoj bio ovako dominantan kao sto je u Primeri. A Cristiano Ronaldo je bio dominantan dok je bio u Unitedu. Messi igra u dobro ustimanoj ekipi, tu je vec deset godina i zna svakog igraca u dusu. Postavi nekog levata iz NK Travnik na njegovu poziciji u Barceloni i izgledace puno bolji nego sto jeste. Ali eto ipak mislim da su tu negdje kao igraci, samo mi malo smeta potcjenjivanje C. Ronalda. Jest pedercic, voli glumiti, voli se lickati i voli se sminkati.... ali zna i igrati lopte. Sto jest jest.... Mada je glupo govoriti da je ijedan od njih najbolji svih vremena, to ce se tek viditi.
Mnogo puta sam dokazao da sam najbolji svojim igrama, pa i sa zadnjom peticom realu :* Ronaldo je dobar, ali ne i najbolji igrac svijeta :) Ove godine je to zasluzio da bude Wesley Sneider ili Forlan, koji su svojim igrama najvise pridonjeli u svojim klubovima i reprezentaciji ... Ali politika je ucinila svoje pa smo nas trojica iy barce bili najbolji...
Ronaldo ni po čemu nije bolji od Messija. To je sve bare-bare! Kad bi zamijenili pozicije, ko zna kako bi prošli.
Treba stvarno bit žešči nepoznavalac nogometa pa izjavit da je rolando bolji igrač od Messija. Fakat je besmisleno porediti jednu takvu historijsku veličinu kakva se pojavi svakih 20 ili više godina kao što je Messi i jednu medijski napumpanu prolaznu pojavu poput presmiješnog Rolanda.
Cuj reklama, ovo traje 80 sekundi, ko ce ovo pustit i gdje... Mesi jest najbolji jer kad je bitno on igra najbolje. Ronaldo je odmah iza njega ali on u najvaznijim utakmicama cesto prespava. Za lesenje levata...dusu dao.
Ronaldo je bez premca so se tice svega(fizickih karakteristika) ispred Messija. Neuporedivo je fizicki jaci, brzi je, ima jaci sut, bolju skok igru, vjerovatno tehniku ali dzaba mu to kad ne igra bolje od Messija.Nije sve u tijelu, ima nesto i u glavi
Upravo su mediji stvorili ovakvu krivu sliku o ovoj dvojici fudbalera, pa sad svi misle da je Messi nevinasce, a Ronaldo maneken, a ustvari ni Messi nije nista bolji... vrti se po medijima i snima reklame isto kao i Ronaldo.
Kao da adidas ne moze okupiti par svojih igraca i snimit reklamu koja ce bitt cista komercijala ko one od nike-a koje su ciste brije bez ikakve poruke...americko smece pa hajde. Razmislite malo ;)
Ronaldo je svjetlosnu godinu ispred messia ,dok ovog otpuse vjetar Ronaldo odigrao 90 min vec..nit sam navijac Reala nit imam simpatije kakve prema njima al realnost je realnost. svaka cast Messiu na zlatnoj lopti..obojica su bez premca najbolji ali Ronaldo je ipak ispred...snaga,izdrzljivost,...
bzz je ovo. glupost ziva, ali eto. ma messi moze snimati milion reklama, ali ronaldo jednu snimi i onda jednostavno bude najbolja.