Nakon izbacivanja iz reprezentacije
21
Adem Ljajić: Prvo moram poštovati sebe
Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
o ovom slucaju se moze raspravljati ali mihajlovic je svojim ponasanjem na internacionalnim mecevima davno izgubio kredibilitet kao covjek (nevezano za nacionalnost) (pljuvanje protivnicnog igraca na svjetskom prvenstvu - crveni karton)
ko te j,e,b,e bhalijo par exelance. kad si imao opciju da biras i da izaberes bh dres gledao si svoj interes i novcanik, kao i vecina bhalija i zato nas nema nigdje. tad si izjavio da je srbija tvoja zemlja i da ti nemas zelju da igras za bilo kakve druge zemlje. eh eto ti sada arkanovog prijatelja pa s njim deveraj.
koliko put sam gledo utakmicu gdje pola igraca ne pevaju himnu i nista.A kad musliman nece da peva srbsku himnu odmah ga oni izbacise....
TOČNO PRIJE MJESEC DANA OSNOVAN JE JEDAN OD NAJJAČIH I NAJPERSPEKTIVNIJIH KLADIONIČARSKJIH BLOGOVA NA OVIM PROSTORIMA.MOMCI SE NAZIVAJU NAJVEĆIMA NA BALKANU A PREMA % DOBITNIH LISTIĆA TO I JESU---> http://zlatni-totti.blog.hr/
pardon nije @Ja nego @ovaj sa Shizofrenia
@Ja! ne zanima me historijat \"Boze pravde\"ni sta znaci ta himna mada znam da je neko velikosrpsko sranje, samo sam siguran da je Ljaljic sam kriv. On je pristo da igra za Srbiju i znao je koja je srbijanska himna i sta ga ceka... Ako mu se nije svidjalo nije trebo prihvatat poziv i obrazlozit zasto ne zeli igrat za Srbiju... A to sta himna znaci, to je srbijanski problem unutrasnji. Ako oni ne zele da imaju ravnopravno drustvo njihov problem, neka Sandzak trazi autonomiju vecu i izadju na ulice..
Ademe beži iz Srbije poješće te mrak. Nema šta da radiš kod njih sve i da se deklarišeš za većeg četnika od Šešelja oni te nikad neće prihvatit i završićeš ko Haris Brkić. Imaćeš dovoljno novca u životu, begaj odatle!!!
naučiće adem himnu, to je sigurno. a ta ovo bosanske mošnjice seru, prodavali su guzice i vjeru svakom prolazniku, a sad su fol principijelni. ja naroda i govana.
sve sandže mrš u srbiju gdje i pripadaju. odbio je našu repku, tako mu i treba. nega ga mlate i po srbiji i po italiji. sandže su najgora sorta ljudi na planeti.
sandzaklije umrite sto prije, smrdite po Sarajevu ko smece
Potpuno razumijem one koji nemaju niti himne niti države, što ostavljaju ovakve komentare kao mehanizme odbrane zbog izgubljenosti i nepostojanja identiteta!!!Federalci slobodno se izduvajte i pišite kad nemožete pjevati vlastitu himnu:) Ili dođite u RS i pjevajte našu himnu RS, samo da znate ako ne budete pjevali ima da vas izbacimo kao Miha Ljajića!!!
ZELIM DA STO PRIJE ZAIGRAS ZA NAJNOVIJI PAZAR I PREDSTAVLJAS SVOJU DRZAVU NA SVIH 24%...
I da vodis 10:0 pesmma ti se ne bi cula Federacijoooooooooooooooooooooooo, Federacijoooooooooooooooooooooooooo...
hoce, evo izvinuo se preko sda: http://www.sandzaknews.com/
MALI CE PROPEVATI A IMA DA BUDE I NAJGLASNIJI! SAMO GLEDAJTE! AHAHAHAHHA VEC MU SE MATORI POCEO IZVINJAVATI!..PREKO MEDIJA.
Najsmijesnije da se Bosanci bune, oni bi odmah be uslova pod tudju zastavu, zato i jeste tako malo Bosne ostalo...
mozda da malo fasisti genocidni srbi razmisle o onoj Njemici djevojcicia ne o je.benoj fasistickoj himni?To sr.anje nece \"pevati\" niko