Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Luka isti kloc ko i Pejovic
Hrvatska je pokorena od strane turbofolkera malo zahvaljujuci i fudbalerima koji vole cajke. Dzaba krece tamo i prizivaju ili rade neke zabrane. Oni bi da su odmakli sa balkana, ali nazalost nisu ni u cemu.
Sto rice stoka u komentarima 😂😂😂
Zabolje me ku rac i za tebe i za Luku,mnogo ste bitni.Nego ko je novi trener NK Željeznicar,zna li iko?
Ne zna se koji je odvratniji !!
Svako ko druguje sa Cecom, a mnogo ih je, treba da je nepozeljan.
NJih 90 posto obozavalo i podrzavalo Milosevica, pa onda Karadzica i Mladica, a sada Vucica. Nakratko su pricali i pjevali "mir, mir niko nije kriv" ili se pitali "ma ko nas zavadi". A sad kad imaju novog Milosevica opet pjevaju borbene tipa ono "veseli se srpski rode". Nekad im granica bila usred hrvatske, a sad idu od Kosova do C. Gore.
glupi bosanac je ovaj modrić
Cojk nije bosanac ni po kojoj osnovi