Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Beckham je zakon!!!!!!!!!!!!!!!!!!! da nije dobar fudbaler ne bi bio jedan od najplaćenijih na svijetu!!!! Informišite se malo pa onda komentarišite!!!!
Sto se tice Becama Milanu bi bilo bolje da ga ne kupuje nego da kupi kakvog dobrog igraca!Hajde da on igra kao sto je prije igrao pa da ga onda kupi Milan vec se samo vuce po terenu kao kakva baba!!!Onaj ko kaže da je on najbolji igrač na svijetu njemu nije dobro!!!POZz svima koji misle da je Beckam sranje.
ma nema on pojma vec i milan kofol dobar vec samo imaju koristi od reklama i sponzora
Ma kakav bolan Bekam,cuj najbolji igrac,bas smijesno...Sminker obicni,,sta je to on napravio?On dok je igrao to je bilo u Manchesteru,a ostalo nigdje.Zalosno je to sto novinari od njega prave igraca...
Prosjecan igrac, mada ono sto ga izvlaci kao takvog je njegova desnica...
cega hahah najbolji haha ma bjaaazi
Beckham je najbolji igrač pa vi pričajte šta hoćete!!!
a dzejeto on ista napravijo bolje muje daje dase bavi snecim drugacijiem usput bih zelijo da posalamim moju malu heto tolko od mene uvezi ovo
ovog igraca stvarno previse placaju. bili su ga doveli u usa i sta im je napravio? bas nista! cak i jedno vrijeme je bio povredzen.