Jedini problem mogla bi biti cijena
0
AC Milan zainteresovan za Carlosa Teveza
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od naseg Milana prave bliski istog .. ala ce se slagati : Gattuso , Van Bommel , Ibrahimović , Tevez , Prince , Cassano ... koliko god levatu tebi bio odvratan , to je najtrofejniji klub na svijetu !
Kako je to Sedorf davno rekao, u Milanu postoji kodeks ponosanja sa kojim te upoznaju odma na pocetku, poslije toga vise nema probleema. Casano i Robinho su to shvatili a njihovo ponasanje na terenu je dokaz toga. Ne vidim zasto bi sa Tevezom bio problem a tandem tevez i ibrahimovic bio bi jedan od najubojitijih...
Tevez i Ibrahimovic hahahahaha ne moram spominjati ko je uljez. Tevezu je bolje da ne ide u Milan, bice mu gore nego sta mu je sad u City-u.
Cuj naslova !! Pa i ja sam zainteresovan za zelenog Porsche-a , al\' jedino je cijena problem !! :D :D
ZLAJA, ODMA GA ŠTOCIRAJ, DA SE NEBI POČEO KURČITI...
Nema kurce.nja u Milanu...to je bar jasno svima koji su dosli...
koji komad budale i idiota, skoro da ne vjerujes
Cova je igracina, dodje li u Milan... Eksplodirace... Gledacete novu eru Milana... Jbl ga narav, ali uvijek je sjajan...
sto ce ga Ibrahimovic namlatiti sto nije dodavao lopte Dzeki
jel iko primjetio da Milan stalno kupuje igrace koju imaju problematicno ponasanje. Sve neki ku,rce,vi,ti momci.
robinho,cassano,ibra,pato,(inzaghi) au hu hu...
sta kaze Dzeko na ovo?
IMA LI STA NOVO???????????????
ma nema dalje ocam! samo nema k.u.r.č.e.nja po milanu papi silvio te odmah po turu tuče!
on i gatuzo bi se dobro ,ebavali