Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je njemu ko nama patike kada patike na tavanu ostavimo...
Ove sankcije su budalaštine. Naime, zašto bi njemu oduzimali išta? Nemam ništa s njim, nisam no navijač Chelsea, niti podupirem Ruse, već samo pravdu. Kakve on veze ima sa ratom u Ukrajini? Jeli on kriv, da se je Putin digo na Ukrajinu? Vidi se, koliko je međunarodna zajednica zalutala. Isto tako, kad je gorilo na bliskom istoku, haman niko ne piše o tome, a sad svi Je Suis Ukrajima Ma dajte ba dođe mi da 🤮
Ovi putina finansiraju care. Ali da je kriv, nije sigurno.
To je Evropa i Amerika , u redu Rusiji sankcije slazem se ali uporedo otimajte od ovakvih kao sto je Abramovic i ostali koji imaju lovu . Uzece im židovi sad sve to i jeste konacni cilj sankcija . Sta ima on sa tim covjek biznis ganja kakav rat i kuraz .
Hbla te jahta
A jes' Milu pala kašika u med.
Dali su my unistili I tel? Daga pitam ima kod mog komsije Smaja jedna soba, nije skupa
A u kojoj luci je Eclipse?
Jel osiguran kasko?
Al fakat ne kontam sto su se svi sjatili protiv njega, covjek ima kes, razumijem da je rus al sta hocete od njeg, ko da je on napao ukrajinu.
Za ovo se kaze jbs sirotinju, parkiras masinu od 500 miliona.😁
zaboravio je on i gdje je parkirao
Nije u redu da jedan čovjek ima toliko bogatstvo, sumnjivo stečeno, dok većina ljudi radnika jedva sastavlja kraj sa krajem. To treba prodati i iskoristiti u humane svrhe.
Treba supka odrati
Zasto niste Srbiju i Crnu Goru tretirali kao Rusiju? Najvise Ukrajinaca ratovalo u BiH, a vi svi podrzavate Ukrajinu!
Njega će spasiti i Hrvatska i Crna Gora, Izrael..
Fol govore šta ima će biti Rusiji ako Crna Gora odradi sankcije Rusiji. Kako nema gledaj Jahte od pola milijarde.