Obojica se bore sa bolestima
11
Abidal: Treniram za sebe i za Vilanovu
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
-Selefizam iliti VEHABIZAM i pogotovo opasni pokret AHMEDIJE su ustanovili BRITANCI...koji pa i jesu glavni kreaotir svih ovih politika na bliskom istoku kao i mape/karte islamskog svijeta... - ne pitate se bas zasto je najveci broj selefija vehabija upravo u toj istoj evropi...glavno sjedište u Beču i slično...hehe nista nije slucajno.. a drugo...eto vam Saudija vam je potpuno preobracena drzava u selefizam a to nije bila u historiji a eto uprkos tome- gruhate se u prsa pravovjerstvom a upravo vam je matica majka SAUDIJA najveci neprijatelj muslimanskog svijeta...izdala i palestince i irance i irak i sve...samo troše milijarde na svoje debele gu.zove...kupuju maseratije,ferarije,avione,kamione,podmornice,zabavne parkove,i holivudske zvijezde za jednu noc! žive u DEKADENCI koje bi se i FRANCUSKA postidjela
@@ pfff Lično nisam selefija, ali ne mogu shvatiti zašto se isti napadaju samo zato što zagovaraju malo konzervativniji pristup Islamu, po većini uleme JEDINI ISPRAVAN PRISTUP BTW, ali jok, ba.li.ja će da popljuje sve što nije sa njegovom "kulturom" gdje je od bajrama do bajrama "Musliman", a za novu i ostale "državne" praznike lo.če gore od bilo kojeg' vl.ah.a! E po.ser.em se ja na takve, a kladim se da si i ti jedan od tih! ;)
transplatacija ili transplantacija :D
to je naš brat, musliman.
Rokni se u glupavu vugla zadojeni jugonacistički d.e.b.i.l.u.
Nije selefija nego vehabija, po britanskom špijunu Abdul Vehabu, i usput se pok.enjam i na tebe i na tvoju bolesnu braću. Nema veće štete za Islam i Muslimane od vas.
Nisu oni islamofobi nego si ti glupan
Ah lijepe li slike :)
@Chiko 1. Nije "vehabija", nego selefija, ako ne znaš, onda barem šuti! U protivnome: OBRAZUJ SE, ZAOSTALO ATEISTIČKO-ISLAMOFOBIČNO GOVNO!!! 2. Taj jedan "brat" vrijedi milion "žohara" tvoje sorte; crveno-udbaško-velikosprsko govno!!!
Šteta što je vehabija...obrijo se i misli da se ne zna.
titulu titulu na kosevu
legendo
Svaka čast Abidalu i Vilanovi. Dobri ljudi. Ali oni su manjina u Barceloni. Glavne karike Barce su Mascherano, Dani Alves, Busquets, Villa i ostali islamofobni hinjavci.