Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa dobro da se bar prikazali taj drugi gol a ne ovu sramotu
ovako danas messi baca i pravi budalama madridske retarde.
kakva bozja ruka, bila je to ruka jednog lupeza
ma drugi gol s te utakmice je najljepsi, a ne ovaj. mada ce ovaj gol rukom biti upamcen za sva vremena. i kakve veze ima gol zidana iz finala lp, s svjetskim prvenstvom :S
OJJ NAJLJEPŠI GOL IKAD !!! Lik rukom gol dao i proglasili ga najljepšim, nidje veze. Kakav je onda onaj gol kada je Zidane dao protiv Leverkusena, ako je ovaj najljepši ?!
joj argentinskog đilkoša :) al dobar je bio
Sto se tiče ovog gola koji ste prikazali ovo je uistinu remek djelo, ali remek djelo prevere cijelog svjetskog nogometa!
kako moze neko uzdizati nekoga ko je zabio gol rukom...to mi nikad nece biti jasno..ma daj molim vas.. i messi je zabio isto gol rukom prije 2 godine cini mi se..i treba da ga bude sramota i njega i maradonu... to nije rukomet vec NOGOMET!
Messi jest najbolji igrač današnjice, ali je još uvijek mlad da bi pričali da je najbolji svih vremena. Maradona, pa Messi a zatim svi ostali. Oni koji ne misle da je Messi jedan od najboljih igrača svih vremena mogu biti samo oni što nemaju veze o fudbalu ili oni što ga jednostavno mrze jer ne igra za tim koji oni preferiraju (pogotov madridisti).
komentator navijen ko raketa :)
Gol jesi napravio ,, a za Dalmu nemoj biti 100% siguran
Kakvi samo nevjernici pisu ove tekstove, cuj izraza \"Nogometni bogovi\", Boze sacuvaj i uputi ih....
Pamtim to kao da je bilo danas...; Maradona je jedan, a ovaj Blessi Lessi ili lako li se vec zove, nije mu ni do koljena. Maradona je bio vodja na terenu sto Blessi nikad nece biti.
hebo ti lessi sjeme seljačko i oca smrljivog!
zar nije pele najbolji igrac svih vremena.. ne mogu biti dva igraca najbolja istovremeno :D
Niko nemoze biti bolji od Maradone i nikada Messi nemoze proci 4 igraca dvojici kroz noge i golmanu kroz noge dati gol.Al ipak je Messi cudo sadasnjice
lessi? jel sigurno ti maminu pi**ckicu dobro lize pa tako pricas