Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ja sam baš danas spominjao korištenje Totalsporta. Dobar poteza Sa-xa. Samo, učinilo mi se da je pisalo Sarajevo-x.com u ovoj zagradi kad je tek članak napisan.
Svaka novinska agencija istovremeno distribuira vijesti medijima koje ovi objavljuju kadgod i ako oni to žele. Svaka čast Sarajevo-X što je počeo koristiti Totalsport. Sve vijesti su odlične.
Pa zasto se onda jednom ne desi,bar jednom, da ta agencija prvo da vijest Sa-x,pa onda Indexu,pametnjakovicu ??? :)
auuuuuuuu golčineeeee
a po ko zna koji put se ovi pametnjakovici provaljuju a ne vide potpis da index i sa-x koriste istu sportsku agenciju na koju su pretplaceni. smijesno. - dobar golcina!
Cijeli tekst od A-Z prepisan sa Indexa : http://www.index.hr/sport/clanak/premiership-17godisnji-talijan-u-svom-debiju-spasio-manchester/428472.aspx Hahahaha, jednom prepravili \"kut\" u \"ugao\",a drugi put zaboravili !Nevjerovatnoooo. Pa bar navedite izvor odakle prepisujete,ako je vec tesko napisati na bosanskom da je manchester pobijedio,i ko je dao golove :)),ne pisete esej !!!
Jao okreta i golčine! Ovo je Manča!
hvala vam na videu....to je nas SAX
dobar mali, al ne moze džeki ni primirisat :)