Irma Balijagić - Adler
0
'Nema ženskih i muških sportova'
Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije zasluzena pobjeda, al cestitam, jednom i mi nesto na stelu u sportu da dobijemo
ona jest bila jaca al ti si imala vise cistih udaraca, ali da suci nisu bili hrvat i bosanac ti sigurno pobijedila
cestitam na sportskoj nepravdi...nisi zasluzila ono sto si dobila, a vi sportski laici tamo, uhvatite se mistrije i gradzevinskih radova.
Koji monstrum covjece-BEPPA JOSEPH iz Alan Forda je nula za nju-A STA MISLIS KAKO ONA PRAVI DOBRE SUDZUKICE A TEK STO ZNA PITU SMOTAT.Ovog mastodonta moras prvo cuskijom iznenada onesvjestiti i onda ljubav voditi brzo i efikasno a onda bjezi sto te noge nose,jer ako te ufati ostaces bez ajaj.
cestitke na dosadasnjim uspjesima i sretno u daljem radu bosanko !
meni ova lici na vedranu seksan
BRUKA NIJE ZASLUZILA POBJEDU
I da su nam sudci bili nakloni, sta sad!? Kolko su nas puta ostetili?! Bravo Irma. Samo za uzvrat, molim te, malo noge i ruke nabildaj, da je sameljes. :)))
slusajte,zamolio bih sve ove koji se ne kuze u boks da i ne komentarisu.kanadjanka je nije pojela,zapravo imala je par udaraca(prljavih)koji su joj ODUZELI par bodova,a laici poput vas su stekli utisak kako ju je posteno pretukla.dalje irma je imala apsolutno vise cistih udaraca,i dok se cekala sudijska odluka,znao sam da ce biti gusto,ali sam bio ubjedjen da ce irmu proglasit pobjednicomm,zato mi nije bilo jasno zasto slavi kanadjanka.i daj,ne pametujte vise,jedete govna bezveze
Ljudi jeste vi normalni, pa Kanadjanka je pojela. Pravi smo jadnici ispali sa ovim! Mislim da nece to olako proci, jer je Kanadjanka vec trazila reviziju bodovanja, a i mimo toga, ova pobjeda je bila atak na inteligenciju svakog od nas. Pa i budali bi bilo jasno da je Kanadjanka bila bolja! Irmi svaka cast, ali bi veci covjek ispala da je pojas posteno vratila, jer je ova bila bolja!
Bravo Irma! I ako ne volim boks, ucinila si me ponosnom! Zao mi je samo sto joj nisi zvalje razvalila.. :))) Cestitke od srca!
pa cuj dosla mala u bosnu i konta da ce odbraniti titulu. ali eto da kazem koji i s ozbiljom. znaci nemamo mi taj neki profesionalni vid koji imaju sudije tokom meca, vjerovatno je nasa imala tih nekih vise cistih udaraca, ali kako god nasa je pobjedila na iznenadzenje svih pa i nje same, ali sto jest jest kanadanka je prljav igrac ali nije ni ovo cist sport, tak da, ostadoh bez zakljucka, zbunih i sam sebe :))
CESTITKE. KANAĐANKA JE PRAVI SPORTISTA ISPALA... NI RUKU DA PRUŽI DA CESTITA. TA NIJE ZA SPORTA.
Irma legenda! Svaka čast na zasluženoj pobjedi.Kanađanka uopšte nije bila bolja jer je igrala na kvarno a ne po pravilima.Zbog toga je naša Irma odnjela pobjedu. Irma treba da je ponos cijeloj BiH. Svaka čast!
svaka čast bravo.