Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joj naslova, novinaru smradu jedan. Pa ovakve situacije su uvijek u rukometnim gradovima kao sto je Gračanica,Gorazde,Visoko.
Klixe, gdje je peeep, peeeep, peeeep?! Ovo gledaju djeca….🤔
😂😂😂
Ne pise sta je konkretno radio mada nije ni bitno. Sta god da je publika se nikada ne provocira jer publika je tu radi vas. Ako vec dobro igras ok je veseli se i raduj ali ne provociraj. Ne volim ni fudbalere kada daju gol pa prema protivnickim navijacima nesto masu rukama i stisavaju ih i slicno. Ne volim to u bilo kojem sportu. Ugledaj se na Ronaldinja kada mu citav protivnicki sta.dion aplaudira na golu. E to je sportists
sportista*
Psovanje ce pomoc haos
cim se pobjedjuje dobro je, izgubis jednom odma silu prosipas...glupi bh mentalitet