Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Azem zna kako to ide on to vec iskusio.Jelde Azeme?Nuto,nuto. najebo ti se Grcki gazda matere pa ti sad svi krivi.
Vidi srbina sto mu smeta kad se na grke prica, ko da si mu sestru dirno Allahu daj samo da opet pocne da se vise rijesimo stoke za sva vremena... Bice ,bice........vidicemo onda kako ce te grk spasiti.......dace ti azil na kipru sator i casu vode na mjesec dana a onda ce ti pocet staru karat posto nemas love za kirije,,,,,,,
dabogda poginuli svi i grci i albannci i kinezi...
Boze,Boze... kakvi Balkanski primitivci.
Nisam nikad cuo nista smjesnije,,hahahhahaha,slinavi Balija kaze za Grke da si cigani.hahahahahahaahha.Pa mamu vam otpadnicku jebem jeste ikad i u kakvu skolu isli.Cime bi sad pisao jebem ti slinavu majku da i cirilica i latinica i sva pisma svijeta nisu nastala od grckog alfabeta.Oni cigani za vas?Pa vi stvarno niste normalni
sto ovaj albanac dobro prica hrvatski
fsb pa ako se mogu cetnici veseliti u bosni kada scg igra,zasto se ne mogu albanci u grckoj. vidis stoko koliko nisi realan.
Dragi Bosanci. vidite kako smo fudbalski i kulturno oderali Grke. Nadamo se svim srcem da ce te i vi tako oderati SiCG i Spaniju. Vidite da Grci kada gube ne znaju sta da rade pa ubijaju u Grckoj neduzne navijace - Albance?. Tako nesto oni ne smiju da urade (misevi) u Albaniji, Evropi ili Americi jer bi ih "mrak pojeo". Pozdrav svim Bosancima uz zelju da pobijedite Spaniju i pokazete da je Bih stara drzava puna fudbalskih kao i drugih talenata!
maaa ne raspravljaj se s njim,nabodi ga,nabodi ga,nabodi ga.....
Jebo mater , Grk ubio Albanca a vama Srbi krivi. Bosanci jadni ne bili probudite se. Meni je vas zao.
Pa kad bi bilo obrnuto nebi me nista cudilo! A u stalom pitam se sto ce mu ona usrana USA zasatva???
FSB naguzio se sam sebe... Grci su isko ko cetnici samo bi da se kolji i biju... neka su ih Albanci zguzili ionako su ko picke prosli E.P.
E Bogu hvala da neko i tim nakurcenim siptarima stane u kraj...Pazi stoke : slave u drzavi koja ih je primila pobjedu svoje maticne reprezentacije protiv drzavne ! To samo nadasve bezobrazna i nevaspitanja stvorenja mogu da urade...nadam se da ce poslije ovoga malo manje da se kurce...
cestitam Albancima. Grci su picke ko' Srbi!!! al ' ce ga popusit na kraju ko' i srbi! :))
Sve najljepse cestitke Albancima na pobjedi protiv evropskih prvaka Grcke. Sramota da navijaci grcke nisu bili u stanju da podnesu fer izgubljenu utakmicu i da tom prilikom ubiju neduznog albanskog mladica u grckoj. Pozdrav i sve cestitke Albancima.