Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čestitam vam od srca :) . I molio bih bez nacionalističkih komentara.
slažem se!
Hahaha jos jedan sportski samar od 3-0, ovaj put za istocne komsije. Svaka cast momci, samo vozi dalje.
Popušilaaaaaaaa smrdijaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Popušilaaaaaaaa smrdijaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Popušilaaaaaaaa smrdijaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Popušilaaaaaaaa smrdijaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Popušilaaaaaaaa smrdijaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Popušilaaaaaaaa smrdijaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Popušilaaaaaaaa smrdijaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Popušilaaaaaaaa smrdijaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
Ono što su činilu u ratu s puškom,sad to isto u miru čine s loptom!
BRAVO MOMCI! :)
i bez nacionalistićkih komentara
Ovo im je jedino slavlje,svugdje drugo ih ometemo!
bravo naši zlatni odbojkaši i idemo po osmu uzastopnu titulu prvaka evrope
Kako vas nije sramota da ostavljate negativne komentare za ove ljude,jer samo se sjetite da su vam ovakvi pruzili otpor na sva vasa sranja,et kolika ste kur.c i sila bili:)))))))
Nasta je spao bosanksi sport, da se slave uspesi paraolimpijaca. Mislim zasluzuju oni to, ali realno da vi imate sportske uspehe kao mi, ovo vam ne bi bila bitna vest.
DOJI GA.
ja reko u odbojci, nisam mogo vjerovat, kad ono u sjedecoj. kakva pateticna vijest... bosnjaci su stvarno tuzan narod gladan bilo kakvog sportskog uspjeha. iskreno mi ih je zao.
I TI GA DOJI.
SVJETSKI I EVROPSKI PRVACI - JEDNOSTAVNO , NAJBOLJI NA SVIJETU ! BRAVO ZMAJEVI !
Gaze sve ko Nadal
zna se kod koga se najvise ratovalo BiH
čestitke,idemo dalje...
Ljudi kojima se tako malo paznje pridaje a najvise su je zasluzili. Svaka cast.
Istocne komsije ga opet glabaju :D
Istina ce izaci na vidjelo .Osjetit ce te suze Srebrenice .. Debilu mrtvi.