Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
CHMOLJO MAGARCINO!
Prošle godine sam se napatio sa krš biciklom, ali sam odlučio da odem i otišao sam. Ove godine će biti puno lakše, puno bolje biciklo nego prošle godine :)
Staza je pun pogodak. Izgradnjom biciklisticke staze aktiviralo se duplo vise biciklista, nadam se da ce sljedece godine biti jos veci broj, mislim da su na stazi visak plavi znakovi koji oznacavaju dozvoljen smjer kretanja, mislim da ti znakovi zbunjuju vozace, ako se moraju postavljati ti znakovi onda je na istom znaku trebalo biti nacrtano biciklo kako bi vozaci znali da se radi o znaku namjenjenom biciklistima.
Pa sta su trebali, rusiti zgrade, kopati glavnu cestu da bi napravili biciklisticku stazu, negdje gdje je bilo poplocano, skinuli ploce i asvaltirali, gdje je bio asvalt ne vidim potrebu da se treba skidati asvalt crne boje da se stavi asvalt crvene boje. Što se tice cijene, ne znam dali toliko vrijedi, vjerujem da je bilo "a bilo gdje sam tu ja", ne opterecujem se s tim meni je bitno da staza postoji, koliko je ko zaradio i oprao para od te staze nije me briga.
Nemam para da kupim biciklo : (
Ma neka hvala, ne bih ja isla ovdje nego...kad sam pogledala clanak sjetila se da nemam bajk a nemam ni pare da kupim jedan. Na ovom klixu sta god da objave mene razljuti ... a zlatne kasike nemam, valjda nisam jos dosla na red, dok Bake svima iz stranke podijeli, ko kad se razmnozavaju kao psi lutalice ...
Mozes ti jarane
Neam bajk
Giro di bojkot hrvatskih proizvoda