Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Baš je malo vode na vodopadima... Premalo. Ode nam izgleda klima na planeti do đavola.. Što se tiče skokova.. oni zaista igraju ples sa smrću..
zavisi u koje vrijeme...mada ovo je ljeto bila susa po jugu afrike...nije ni to neobicno..
@stomachinchestout Ja sam gledala nekoliko dokumentaraca i primijetih da je nivo vode na ovim snimcima dosta manji nego što zapamtih u tim dokumentarcima. Ti si upoznao afričku klimu iz prve ruke ili kao i ja posmatraš sa distance?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sve do jednom...
"bravurozne"?
@Pretobom Jasno je meni šta riječ znači, ali mi nije jasno da se nije mogla iskoristiti neka naša riječ...
joj ludaka... koja hrabrost pogledati samo odozgo, a kamoli skociti i jos izvoditi show u vazduhu. Svaka cast !
i ja sam jednom davno da bih ispao mangup pred djevojkama htjeo skocit u miljacku al kad sam se popeo sjetih se da neznam plivat pa sam siso pognute glave i reko im ovo je mala visina za mene jedna je povjerovala u tu pricu ili se samo pravila pa smo taj dan otisli kod mene da slusamo ploce
koje ste ploce slusali 😛
@aalma ma ja pustio ekv a ona trazila od brene onu udri mujo a ja nisam sluso te ploce pa se udade za fadila iz nemile
nice view
Za razliku od njih koji mogu biti skakači na glavu ili noge mi imamo najbolje "skakače na državu".