Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka ti je vjecni rahmet brate moj !!! Tvoji zaštitari Securitas
MOŽE LI MI NEKO MOLIM VAS ODGOVORITI. GDJE SE SADA NALAZI UBICA ZLATANA HANDŽIĆA??? VEĆ GODINU DANA KAD GOD PROĐEM SKENDERIJOM SJETIM SE TE NEIZMJERNE TUGE, ALI ODMAH POTOM ME OBUZME LJUTNJA. DA JE NEVINOG I NEDUŽNOG ČOVJEKA UBIO NEKI POMAHNITALI ČOVJEK. OTKUD MU PRAVO??? GDJE JE TAJ ČOVJEK?? JE LI U ZATVORU??
sjećate se te tužne sudbine, jer je na isti dan poginuo njegov drug još iz mladih dana inače poštovani mladi profesor iz osnovne škole "MĆĆ" Zlatan Handžić R.I.P, a Adnanu nek dragi allah podari đennet.
kao što kazaste bio je ljudina
"Neka Ti dragi Allah podari džennet, kao hvala za sva dobra i svu ljepotu koju si na zemlji stvarao, u ovom blatu u kojem svi pokušavamo da živimo čisto, kao nagradu za onaj hod po žici na topu Vratničkom, kad si i požurio da bi na teraviju stigao. Ma da ti u džennetu postave najbolje penjalište, jer krv se ne može zamijeniti tuđom, želja se ne može izbrisati, ćeif se ne može ugušiti. Ti si bio moj idol, moja će djeca da slušaju o tebi jednu "Legendu o Ćati". Bio si mi inspiracija moj Adnane, a šta ću sad?"
Allah te obradovao Džennetom,brko moj...