Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma izbacili bi oni njih da smiju
Prijatelju stari ispricacu ti pricu, o nesretnom noju i tuznom mladicu. Zivotinje volim, geoparda imam, tri goluba bijela, sa njima sve stima. Sve zbog jedne zene, tudja krv se proli, zivotinje jedne koja zivot voli. REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Spanija, Spanija, paprike patlidzan i buranija... Bosnia, o Bosnia, mala bara puna krokodila... Sve mi uzelaaaaa, aaaaaa sve mi uzelaaaaa.
@Saran60 men se refren nis nerimuje ..... poradi na tome
to je cika putin samo okrenuo jedan broj, i sve je bilo gotovo (bas bih volio da vidim tog mudonju iz MOKa koji bi se suprostavio putinu)
@masindara123 nebitno.. vec su ljudi memorisali u glavama ruse kao neke drogerase.. efekat je postignut.. demonizacija svega ruskog.. da se na sve nacine narodu navuce neka zavjesa..da ne pomisle ni da mogu ni zivjeti na planeti sa rusima.. nesto poput bosnjacke propagande prema srbima..
.....treba sankcionirati one koji su muljali, a pravi sportaši neka se i dalje takmiče......
Bošnje na inhalacijama.
LINK ZA ĐIKANE KOJI GOTIVE RUSIJU, HAJDE USUDI SE KLIKNI OTKRIJ ISTINU O SVOME NARODU! http://www.telegraf.rs/vesti/1355269-sakrij-cerku-od-ruskog-vojnika-brutalna-istina-o-oslobodjenju-beograda-i-srbije-1944-foto
@pomoc Propaganda. Vas je ebo ko je stigo :D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Djes ba na Rusiju :D
samo sto im je Erdo avion srusio i ubio pilota cisto onako sto je njihov pilot udahnuo turski zrak