Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema Bosnjaka do Saandzklije.
mirza je uporan i pravi sportista .. uporan je i sve sto je na tv-u bilo istina je.. svaka cast mirza SAMPIONE 💪💪💪
Da ga je malo ubacit u parlament ;)
Svaka cast :)
Svaka čast momku, ne želim umanjiti njegov uspjeh, ali ovakvihvijesti i ovakvih medalja u borilačkim sportovima imamo pun kamion. A kad dođe olimpijada i svjetsko i evropsko u seniorskoj konkurenciji, niđe nikoga. Vazda nešto džudisti osvajaju, bokseri, kick bokseri, karate, full contact, sve sami prvaci. A kad krenu značajna prvenstva, mrka kapa.
nisi onda dobro informisan. recimo karate nije olimpijski sport. tek od tokija će biti. karatisti su bili svjetski prvaci,evropski prvaci,mediteranski prvaci. govorim isključivo za karatiste i karatistkinje.
@dervofincii mma je ulična tuča samo legalna. jebeš sport u kome je dozvoljeno cipelarenje kao na ulici
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
..čestitke momčino!
Respect, za to da trenira tek 1-2god uspjeh zagarantovan i sledecih godina, mirza puno srece i pazi na zdravlje