Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Masina je nema sta , svaka mu cast na ovakom uspjehu
Da li su mu vadili krv pred utrku?
@amerikajebeturkeruse a yebo ti sve svoje odvratno
I mi bi isto toliko medalja imali na Balkanu da se svi dopingujemo. Jutros gledam neku amerikanku kako pliva i beži 2 sekunde svetskom rekordu, nije ni proslavila pobedu. Svi do jednog dopingovani!
jebiga jaro, ljudi se spremaju, žive za to, ona je vjerovatno na treninzima plivala i bolje, pa joj malo vokri, samo dvije sekunde..
Jeste li mu vidjeli one krugove (ožiljke ) po tijelu ? Znate li šta je ono ? Hidžama !
• Bilježi Nesaija od Semure ibn Džunduba da je rekao: “Bio sam kod Poslanika, s.a.v.s., kada je pozvao hadždžama da mu radi hidžamu, pa je on postavio čaše i u tom trenutku ušao je jedan beduin iz plemena Fezzare pa je upitao: ‘Šta je ovo Božiji Poslaniče, ovaj ti siječe kožu?!’ Poslanik, s.a.v.s., mu odgovori: “Ovo je hidžama.” Beduin ponovo upita: ‘A šta je to hidžama?’ Poslanik, s.a.v.s., mu odgovori: “Hidžama je najbolji lijek kojim se liječe ljudi”(Ahmed u Musnebu, 20096).
http://sportsport.ba/magazin/hidzamom-do-19-olimpijskog-zlata/202850 Pažnju gledatelja prije ulaska u bazen privukle su čudne fleke na tijelom sjajnog plivača, koje su privukle veliku pažnju. Radi se o posebnoj metodi puštanja krvi, kod nas poznatijom kao hidžama, koju su američki sportisti masovno prihvatili. Tako je pored Phelpsa i gimnastičar Alex Naddour napravio isto, baš kao i plivačica Natalie Coughlin.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
gl'aj lata boksemazo raširi se čovjek ko ormar od plivanja haj naleti na širinu.koristili ga ko stolnjak
23 medalje. Mi, kao drzava nece njega jednog cocjeka nikad stici :)))
O medaljama i nastupu nase drzave je rijec. Zssto za svaki clanak vi morate traziti vitalni nacionalni interes i gluposti ? Zato nikad necemo nista osvojiti.