Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dovoljno je da se vidi koje bio u žiriju, pa ovaj izbor uopšte nije čudan! A sport u TK je odavno prop\'o. Nema atletičara, fudbalera, košarkaša, rukometaša... Klub čiji su članovi zaposlenici zaštitarske agencija, koja je, eto nekim slučajem sponzor, najbolji sportisti. Ma daj! A gdje je Jasmin Kovačević, dvostruki svjetski prvak u karateu?
sale ne znam otkud ti ta informacija,licno momka znam i mogu da tvrdim da pricas lazi.Kakav crni alkohol,momak je vjernik...Ako si ga vidjao po tuzlanskim diskotekama to je zato sto radi kao obezbjednjenje al ovo za alkohol nigdje vezze,smijesan si.
Igor Emkic se opija svaku noc a ko fol najbolji sportista hahaha...stvarno je za uzora djeci :D
Sramotno je to sve izabiru najboljeg sportistu i ulazu lovu u to a tuzlanski klubovi jedan zadrugim se gase, dopustiti da se klub kao sto je KK Sloboda ugasi je sram i ponizavanje ljubitelja sporta u ovom Gradu !!
Kickboxing je smiješan sport... 15.000 asocijacija postoji, 30.000 titula svjetskog prvaka.