Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedino ti i mozes nesto ostvariti
No sikiriki, ti si vec sampion. I da osvojis zlato, opet ce se naci oni koji ce pljuvati po njemu. Zelim ti puno srece u Londonu!
tisu mali sumaski covjece na koljena pred mujicama
yebote, cak sest mujaga ide za London, nisam to ocekivao. Nema sta, pokazali ste da ste sportska velesila! Valjda pite, somuni, kadajif, i lokumi nisu dobri za vrhunski sport, sta li? Steta sto nema Olimijskih disciplina: \"kukanje\" i \"trazenje sadake\"; sigurno bi bili najbolji, a i sve medalje bi pokupili u te dvije discipline.
PREGAZIT CE AMELA KAO FAP ZABU
udri ih amele
u kakvim uslovima radi i koliko dobija od dzave Mekicu ti si sampion mlijecnog puta nego sretno cijela Bosna je uz tebe
@DRKENDA kao prvo glup si kao drugo uopste nije iz sandjaka vec iz istocne bosne. @XXX i ima se njih predstaviti,Mekic nije jedini,ima tu jos momaka koji idu na olimpijadu ali zasigurno je Mekic momak koji najvise zasluzuje paznje jer najvise i ostvaruje,sa obzirom koliko mu se pruza.u svakom slucaju,SRETNO SVIMA A I TREBAT CE IM!
Jest` ruzan ovaj Mekic, ne da gledati u sebe.
predstavljate bih olimpijce? dugo će vam trebat vremena
Kako li ce se nositi sa gladju, ovaj mjesec se posti. Ili prekrsiti pravila ISLAMA ili preci na krscanstvo da bi nesto uspio.
Samo hrabro amele....
Sretno majstore
NA BLOGU SLIKANI LISTIĆI KAO DOKAZ - UZ UKUPAN PROFIT 21000 I 4400 kn U TEKUĆEM CIKLUSU! Jednostavnim i pametnim ulaganjem na provjerene parove sa dvaju vrhunskih foruma koje sami plaćamo i crpimo informacije iz njih. Mjesečno maksimalno 20 tipova koje odaberemo kao najsiguriji bet dana. Na svaki par ulažemo 1050 kn. Koeficijenti se kreću od 1,70 pa na više, i uvijek igramo samo 1 par na listiću kao što je prikazano u tablici i statistici. Čak četvero nas vodi ovaj blog i uvijek zajedno biramo parove. Uloge su podijeljene - jedan uređuje blog, drugi odgovara na mailove, treći se bavi reklamom i marketingom a četvrti je \"gazda\". Ostavljam pozdrave i sretno ako se danas štogod igra. WWW . MAMURLUK . BLOGER . HR