"Joker!"
4

Legenda Željezničara Hadis Zubanović danas u novom izdanju podcasta Lutrije BiH

Sanjin Latifić i Hadis Zubanović
Sanjin Latifić i Hadis Zubanović
Zabava, sport i sreća su teme koje se isprepliću u podcastu Lutrije BiH "Joker!". Urednik i voditelj podcasta je Sanjin Latifić, koji publiku vodi kroz životni put gostiju i analizira aktuelna dešavanja, a i danas će imati zanimljivog gosta.

Pored atraktivnih gostiju i tema, svaka emisija nudi i priliku za osvajanje nagrada ili bonusa na Facebook stranici kladionice Lutrije BiH, ili na eNovčaniku Lutrije BiH.

Prva emisija je već emitovana, a prvi gost je bio uvaženi sportski novinar Anel Džanković. U ovoj emisiji analizirano je stanje u nogometnoj Reprezentaciji BiH, Premier ligi BiH, kao i uspjesi naših klubova Željezničar, Sarajevo i Zrinjski.

Anel Džanković je pričao o počecima svoje novinarske karijere, o odrastanju u Dubrovniku, amaterskoj "Divljoj ligi" u vaterpolu iz Dubrovnika i o Hajduku.

Naredna emisija će biti emitovana danas, u ponedjeljak 24. jula, a gost će biti Hadis Zubanović, proslavljeni nogometaš FK Željezničar. On će govoriti o svojoj nogometnoj i profesionalnoj karijeri, ličnim uspjesima, te i dalje analizirati stanje u Premier ligi BiH.

Podcast Joker! Možete pratiti na YouTube kanalu @joker.bih.