Komentari (264)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo zaslužuje čestitke. Bravo susjedi.. :)
eh da imaju Prešića, Zahiragića,Vrabca, Bavčića i Zimića dobili bi i amere u finalu sa 30 razlike :D
@Stiv ma samo da im damo Bavčića ameri ne bi imali šanse... :))
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Srbijanci žive za košarku, bilo bi mi drago da uzmu Amerikance u finalu. Sretno komšije !
*SRBI
@skywalker5 Srbijanci, Srbijanac ili Srbijanka su termini kojim se označavaju ljudi koji žive u Srbiji, ili su porijeklom iz Srbije.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Kosarkasice Srbije uzele bronzu
australija je solidna ekipa.sve su iznenadili pobedama. ali je ipak pobedila lepa pametna energicna lucidna igra naspram golog trcanja, sutiranja ,udaranja.. bravo majstori. tako se igra ova igra.
Cestitke za mec protiv Australije....svaka cast komsije...i zelim vam srecu u finalu protiv amera...nisu ni oni vanzemaljci..imate sansu...
Vrijeme je da se popnu na vrh .....očekujem pobjedu u finalu :)
SRBIJAAAAAAAAA
Čestitke komšijama. Ako amerikanci budu dosta masili, imacete sansu.
Bice ebeno ebiga 2 njihova kosarkasa vrjede ko cjela postava Srbije
@drinajosjaci Jeste ali brate cve crnac do crnca u genima im da su sirova snaga zelio bih vise od svega da ih pobjedimo
Čestitke Srbiji , pošteno i zasluženo.
Tako se igra,a nije kao oni naši mekušci.
Ima li disciplina daj mi fuka i kladaru tu bi sjebali i Bolta.
Pozdrav za Novosela . TEO!
Klasicni izvjestaj neznalice...a sta i ocekivati od tipova koji nemaju pojma o kosarci. Ni jednom da se spomene FANATICNA I FANTASTICNA odbrana. #AUSTRALIJANCI pravili greske...pa sigurno zato jer su pocetnici,a misevi novinarski?? A sta i ocekivati od levata koji samo znaju napisati koliko su Nurkic I Teletovic poena postigli.
Ma nisu im mogli prići od smrada...
kmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee os aparat da bolje dises hi hi hi
U U što istina boli....
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Iznenadili su me, svaka cast. Ne sto su dobili, nego kako su ih razbili. Mislio sam da ce biti gusta utakmica, i da je Australija bolja i kad 'treba', kad je ozbiljno. Sad su svojili 'zlato' za ostatak svijeta van USA u kosarci. I mogu sad bez pritiska, dati sve od sebe, pripremiti se, pa sta bude. I mozda ovima ne krene, pocnu masiti, il igrati jedan na jedan previse ko u grupi, a Srbiji krene. Ne vjerujem, al imaju 10% sanse, ako iko moze, zasluzeni su finalist.
Mirko Novosel : “Australiji dajem prednost pred Srbima. Ako bih išao korak dalje, lako je moguće da Srbi osvoje drvenu medalju” http://net.hr/sport/kosarka/srbi-poludjeli-na-novu-izjavu-mirka-novosela-to-kaze-covjek-koji-je-milosa-nazvao-luzerom-a-raduljicu-drvosjecom/
Matora drtina...ostaje mu samo da ga poduvani.
volio bih da komšije osvoje zlato, od