Komentari (306)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najslađa je pobjeda nad komšijama,pogotovo kad su komšije loše..;)
U pobjedi se ne ponesi, u porazu se ne ponizi! Čestitke našim Zmajevima! :)
'Nebeski narod' ode u visine... Eno ih 66 na FIFA listi.
PRIKAŽI ODGOVORE (20)
Sad će Bake da trči u genocidni bg i da se vučku izvinjava!!!
zaledise se na -20 :-P hahahah
Hahaah jeste jadni.dobili ste 1 utakmicu kao da ste time nesto postigli.Nesto ne vidim da BIH u kosarci nize uspehe.Ko zna mozda ce se to desiti u narednih 20-30 godina.
Ja mislim da Srbija uopste nije los tim i vidjecete da ce oni daleko dogurati, nego je BiH jednostavno prejaka, pa onda oni ispadaju neozbiljni. Drago mi je da je Musu odmarao zadnju cetvrtinu. Momka treba cuvati za ozbiljnije protivnike.
hajmo uzet i Euro
neko je danas na aparatima x 2
Ljiljani zlatni pjesma se oriiiiii...karanje Orlica bez vazeljina ahahahah
@izatebe Dobri su vam ovi,od ovog Muse ce biti igracina,jer dobiti Srbiju sa 20 razlike,u bilo kom uzrastu je za pohvalu,ipak Srbija osvaja medalje u svim uzrastima.Samo ako se sretnemo na EP,nece biti bas lepo za gledanje.
Kako kosarkasi mogu razbiti drzavu,Srbiju ? Dajte malo vodite racuna,jer ce neko shvatiti da se radi o suptilnoj mrznji ili cemu vec.. Kosarskasi iz BIH pobijedili kosarkase iz Srbije..dovoljno receno,i niko nije razbijen...
gdje se ovi svrbi sakrise nigdje ih haha
Bravo momci, svaka Vam čast. Vi ste ponos i dika ove jebene države u kojoj je bitnije da se onaj kreten Bakir voza u službenom automobilu od 220.000 KM nego da se vama omoguće pripreme i smještaj koji zaslužujete svojim rezultatima. Hvala Vam u ime cijele BiH.
Mechemo a ne vadimo
Čestitke momci vi ste ponos naše zemlje,samo naprijed.
BRAVO REPUBLIKO BOSNO I HERCEGOVINO POZDRAV VELIKI IZ REPUBLIKE HRVATSKE BRAVO
kiflistanac na vezi :D
U 20h po lokalnom vremenu najavljena vanredna sjednica skupstine srbije... ocekuje se i veto rusije... opsirnije veceras :D
vrlo duhovito
I meni vjeruj
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Super sto smo pobjedili ali treba spustiti loptu na zemlju.nismo svijetom zavladali...
obracemo ljiljane na EP kao i uvijek
TTTTOOOOOOOO MOMCI........JOS SA 20 RAZLIKE........orlovi rano lete ....KUCI