Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
usput samo da napomenem da ovaj clanak do sada ima nekih 30 komentara..a dok recimo neka nacionalisticka/politicka sr****a bi imala i po 300...Koje smo mi seljacine, generalno...
igracina, on Ray i Kevin zajedno...to je bio Boston to je bila igra
Super clanak, rijetko dobar. PP sve njbolje.
Svaka čast za tekst.
Dobar igrac,i vise nego dobar,ali s Kobiem je smijesno porediti ga. Da nisu skupili njega,Garneta i Allena ostao bi Pierce upamcen kao suhi prosjek Nba. P.s.Kao sto rece Edin Avdic smijesno je cak Tima Duncana porediti s Bryantom,pazi jednog Duncana a sta tek ima tu traziti Pierce?! Inace odlican clanak.
strašan igrač... ode i ova zadnja generacija zbog koje se ustajalo u sitne sate...
Jedan je Air Michael...bilo je i bice dobrih kosarkasa, ali niko kao Jordan
Popirssssssssssss