Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KLIX konjiine ovo se desilo 2018 godine bgt
Klip je iz 2018te, a lik je istu stvar ponovio sad, kao sto pise i u pismu kada je napravio incident i zasto je kaznjen.
KLIX konjiine ovo se desilo 2018 godine bgt
KLIX konjiine ovo se desilo 2018 godine bgt
Isti Hidayet Türkoğlu
Youtuber, influenser, digital creator, blogger pa i motivational speaker sve treba staviti pod kategoriju NEHLJEB ... ovoj planeti treba reset ozbiljan .. bas mi je drago da su ovog debila kaznili ...
Najjaci su retardi koji ih gledaju neprestano, doniraju pare u live streamovima, postaju clan tog kanala (ne subscriber, vec clan) i ovi nehljebi ispadose najpametniji, sjedi kuci i uzima pare lopatom, a glupan koji daje pare i placa clanstvo radi za sicu lomeci kicmu citav dan...
Neka se bavi svako onim sto ga ispunjava. Ako kroz to mozes sebi obezbijediti i zaradu, super. Zar nije bolje biti npr blogger ili digital creator nego sjediti u kancelariji 8 sati ili biti rudar.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)