Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
VIJEST KOJA JE OBRADOVALA SVAKOG KOME JE KK BOSNA NA SRCU .
Ja samo kazem kako jest,pa nek i smeta nekome.al ako nema para,nema dobrih igraca pa ti ni dobar trener nemoze napravit cuda.a onda je razlaz neminovan,tu Bukva nepomaze. smijem se kladiti da nece biti trener u ovo doba 2011e. eto dacu mu mali kredit da ostaje duze od jedne godine. ;) Pozz
Mislim da su iz Bosne najavili da nema vise tih jednosezonskih. Rekli su samo ako hoce da potpisu na 3 godine vidjet cemo. Izgleda da se mijenja na bolje u odnosu na onog Konokovica. Iskreno i ja sam protiv jedosezonskih. Steta je sto odlazi Dzordjevic vjerovatno su slovenci dali dosta vise.
Bart ne rise nopu majke ti. Ovo je super vijest. Vec sam mislio da ce nam ga Takovo maznut al ipak napokon nesto dobro. Bukva je ovo super odradio vidi se pravi napredak izmedju njega i onog levata Konakovica.
Ma svaka cast! Odlican potez kluba, kapa dole! Covjek koji forsira mlade igrace, ma nema rijeci, ODLICNO! Bosna je sampion!
Hm dobro zvuci,al nema neke svrhe.slabo da ijedan trener izdrzi tolko na klupi.zna se kako se to radi u nasim klubovima.nakon 2-3 vezana losa rezultata ode on kuci. al podrska ipak pa vidjecemo
odličan potez...uzimam godišnju za narednu sezonu.
Najbolja vijest u zadnjih 100 godina. Samo da covjeku opet ne pocnu dovodit one jednosezonske IHTIJARevice sa svih strana. Dajte sad mladih iz cijele BiH, pa nek se pravi tim 2-3 godine. A mi - navijaci - da dolazimo cesce i u vecem broju na utakmice, i da malo smanjimo nerealna ocekivanja.
podrzavam!!!
fenomenalan potez!!!! SVAKA ČAST!!!!!!!
BRAVO Bosna, BRAVO Vlado, ovako se ide naprijed!! Hajmo Zapad : Bosna je sampion oo oo oo
Super, napokon jedan dobar potez uprave Bosne.
Svaka cast.... definitivno najbolji potez Bosne u postratnom periodu. Za nadati se sto boljim rezultatima sa ovakvim strucnjakom.