Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta se furas,,nisi bavcic
Sta li ovo znaci: \"...više nego dvostruko manje...\" Jel fakat onaj Selimovic preuze ovaj portal???
Dodji u Partizan al da platis da bi igrao pred najboljom publikom u Evoropi ali bogami i na svetu.Kobi dodji da ostetis kad Pionir gori :))
ovo sam ja pisao, imal ko sta protiv ????? Aaaaa, mangupi ?!
Nihad Imamović BILDE, grobar BH košarke!
To \"više nego dvostruko manje\" bi trebalo da znači da će inkasirati manje od pola ove vrijednosti, dok bi ostalo otišlo na poreze. Stvarno se neko mogao potruditi da to malo bolje sroči...
\"Riječ je o bruto-iznosu, što znači da bi Kobe zapravo inkasirao više nego dvostruko manje za osam odigranih utakmica u Virtusovu dresu.\" sax je dotakao vrh(dno) novinarstva!?
hoce vise para naravno...nije bavcic..to je kobe bryant seljacine..
hhahahhaah joj clanka sestro draga.... dajte ba sta pijete vi tamo u redakciji...hocemo i mi
Oborio sam google translate kad sam ovo ukucao \"više nego dvostruko manje\" sax rulez
uh,ko bi odbio :D prihvati bolan,kad ti bosanac kaze
Ma \'ta ce on, ja mu kroz noge proturo :D
Koji tenkre, pored tolike gladi u svijetu, i svega on se necka da na dan po 83.333 Dolara zaradjuje....
hahahaahahhahahaahahahahahahahahaahaahhhhhaahahahahahahahaahahahahahhaaahahahaahahhaahahahahahahahahahhahahahaž CUJ VISE NEGO DVOSTRUKO MANJE jjjeeeebbbbeeemmmm vasss neeeepisssmenneeee. OVO JE SRAMOTA VISE
Safet Susic - Pape, selektor BiH