Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da ce se pokajati definitivno, u zadnje vrijeme ga je cesto bolje nemati, samo se povredjuje.
On ako vrijedi toliko onda Jokic vrijedi barem milijardi $.
Brat bratu ne vrijedi vise od 15 miliona po sezoni.
ccccc neznam za šta ovolike pare?? Ok, dobar igrač ali ovakav ugovor?? Gledao čitav play off Lakersa, frajer nevrjedi te pare ba!!
Jedno da ima neka klauzula u ugovoru, da % utakmica koje odigra da toliko % dobija prema ugovoru.
ma nisu oni ni do koljena toniju kukoču
Mbappe na aparatima
eres na aparatima , 😅😅😅😅
Republika Srpska nije na aparatima već preponosna na Jokića i njegove uspehe, jedini na aparatima su muslimani koji se boje i rezultat prijateljske utakmice sa Srbijom da objave, mogu samo misliti koliko ih je srpski C tim nakantao!
Sad' će kokuzi po kafanama, koji usput rečeno nemaju za kafu, organizovati katedru o tome kako bi oni trošili tu lovu. Koga više zanima u ovo vrijeme gdje se većina vaših čitalaca/pratilaca bori za goli finansijski život kol'ko će para ovi ili oni dobit'... Pišite o kriminalu u BiH. Ostavite se srpskih i inih influenserica.