Komentari (191)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova zavrsnica nas ukopa. Al svaka čast momci jer i samo učešće na SP i prolazak grupe je uspjeh za naš sport. Iskrene čestitke
cUJ Prolazak grupe , a sve cetiri ekipe prosle .
Tako je,bez puno kritika,puno podrška momcima.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Falio je Sikiraš i falila je sreća, vidjeli ste da Čampara dva puta baca trojku na kraju i neće, a sjetite se kako je bilo prošle godine...
Svaka čast momci. Imat ćemo strašan A tim za koju godinu.
od svih ovih igraca niko osim muse nece nista napraviti u seniorskoj kosarci... a i musa ako nastavi da glumi zvijezdu nece daleko dogurati
Kao prava sitna duša, tražim samo jedno: Musa, vrati stan, odmah!!!
ipak su oni još djeca sve je to ok , to vam je samo dokaz da se šampion ne rađa nego postaje,vrijeme je pred vama i mudro ga iskoristite.
Pandža zaslužuje otkaz,ne može ti prva petorka igrati čitavu utakmicu,i još si otišao na prvenstvo bez pravog centra,i još forsira malog Musu,pa ne može momak sve sam,zato lagano odjebaus.
Ne zelim kometarisat igru ili statistiku. svaka cast momcima. Nego kako niko ne spominje onu groznu skoliozu ledja u Muse (onaj grb ko u kvasimoda). Pa koje ce on probleme imat sa onako krivim ledjima. znam iz vastitog iskustva, a nemam nako kriva ledja. cim sam prestao sa aktivnim sportom (kosarkom i teretanom) poceli problemi. u njega ce biti jos gore pa nije ono normalno vidjet.
Posle Eurupskog neko mu je postavio pitanje vezano za to ,odgovorio je da su svi nalazi uredni
@dzuzdann nema sanse da mu bude RTG uredu. ja nisam nikako kriv a nasli mi skoliosu mirnu i radi kosarke sjebane prsljenove. Bird je radi ledja morao zavrsit karijeru. Dok bude vjezbao, i igrao sve ce biti ok, kad ostari i ostavi sporta najebat cce. Nadam se da bude imao super karijeru i dobre ljekare.
Glavu gore momci osvjetlali ste obraz...volim te BiH
Musa, ponesi tu loptu kuci, please!
Nema veze. Dignute glave da nam stignete ipak ste vi nas predstavili u najboljem svjetlu kada vam niko nije podršku davao.
Sport je to, gdje se danas gubi, sutra dobija...Vazno je kako se dize, ni u kom slucaju da li se pada. Jer, svi mi nekad u zivotu proklizamo. Hvala na vec osvojena dva zlata i dostojnstvenom predstavljanju nacije u Spaniji. Glavu gore. Vrijeme je na vasoj strani.
Bravo momci , do sljedeceg svjetskog.....
Momci su suzama sve pokazali :( glavu gore, tek smo poceli!!
pa ko je očekivao da naši pajseri mogu nešto ozbiljno uraditi, msm presmiješni ste i neozbiljni
Ovaj trener je beze,misli da može igrati bez centra,pravi je papak.
momci glavu gore, ova dječija prvenstva niko i ne shvata ozbiljno... igrali ste loše, ali koga briga... uživajte u španiji... kakvu sinjoritu nađite .... ;)
da prebolite poraz
Ne mogu Musa i Campara sami...3 ciste lopte u odbrani nam iz ruku ispadaju..