Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo vrijedi pogledati jer su ovi momci to i zaslužili ,bili su jedina svjetla tačka u opkoljenom Sarajevu i svaka čast organizatorima,mada su to sada već veterani lijepo je vidjeti te ljude na parketu koji su igrali samo za ljubav prema sportu a ne kao neki danas koji su upola slabiji igrači a svki ima menađera i šatro traži neku lovu ...za pohvalu svaku.
U rovu u mraku, kraj terena \"Koševa\" Izgorile su table, pala je konstrukcija Al\' samo jednu stvar bi\' još da upitam: Bi li priča ta bila drugačija Da je ušla ona trica protiv KK \"Alhosa\"?
A gdje je Lasta?
A poslije tekme u \"Dva goluba \" il u Dandy a bogami i kod \"Duha\" ko prije!
ako cemo pravo fali \" : \" radi nabrajanja!
@a Pa klocu pročitaj čitavu vijest pa komentiraj- U sklopu ove manifestije planirana je i dodjela zahvalnica ljudima koji su pomogli razvoj čarobne igre pod obručima.Dževadu... Je li ti sada jasno?
Ne mogu a da ne primijetim da nepismeni novinari ne znaju ni vijest prepisati kako treba ... Sta nacelniku?
I ako neka ima slike timova iz tog perioda neka ostavi ovdje poruku :) Gdje je onaj sto je komentirao i slikao timove te 94... Cini mi se da bi mu sada zlatom platio tu sliku :)
Igrao sam tu ligu :) i jeste bila jedina svjetla tacka te 94 :). Momci sve najbolje i okupili svih 12 ekipa jednom :)
Trile je Ranko Trifunović, a mahalaš je mahalaš.
Svaka cast kad se neko sjeti i tih najtezih dana na ovakav nacin
pa za Koševo igraju trile i stara njegova ekipa a za Breku šećer,Guhdija ,Hrelja,Cvitanušić,Stojanović,Veiz ,Haverić itd.
jel\' zna neko puno sastave, pa da objavi ovdje. Unaprijed hvala.
prelijepo
Zar Triletu nije prezime Trifunovic a ne Trifkovic? il sam ja nesto pomijesao ratnu ekipu Koseva?
Pa Trile je Trifkovic, a fali Giga Bosnic :)
SVI U SKENDERIJU VEČERAS