Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuo sam svakakvih prica o Rusmiru (pogotovo ovih losih), al kad vidim ko mu je sve dosao jucer, onda RESPECT! Bas me interesuje kada ce ovi ostali prasinari (Imamovic, Konakovic, Bajramovic i CO) uspjeti da dovedu ove ljude na neku svoju proslavu (ako uopste budu imali razloga da nesto proslave). S ovim potezom Rusmir je zadao pravi samar K.S. i KK.BOSNA
Tako je, samo djeca koja su pohađala rin action znaju kakav je to lopov, koliko se nakro i koliko je talenata upropastio. Ublehas i lazov koji je imao srece da se nadje među velikanima u par navrata pa sad to koristi kako stigne.
Za uspjeh u sportu treba puno talenta, pameti, znanja i svega onoga čega danas bar mi u BiH nemamo. Na slikama gore je puno košarkaških veličina kakve mi danas možemo samo sanjati. Gdje su danas treneri, lovci na talente, gdje je neko ko bi n.pr. od igrača tipa R. Radovanovića, napravio igračinu. O ostalim velikanima i to dokazanim a ne izvikanim ne treba trošiti ni riječi. Ja više ne volim ni da me se podsjeća gdje smo bili, bolje je izgleda zaboraviti i prepustiti se ovom jadu u kojem živimo. Pogledajte onu bagru koja godinama svjesno uništava najveće sportsko ime u BiH, KK Bosnu, i sve će vam se samo kazati.
aaj kol\'ki je divac, ko bandera!! a ovim sto laju fino se nayebem mame fasisticke... eh da nije bilo rata, gdje bi nam bio kraj
Rusmir je tenkre i lopov, koji je pljačkao poslijeratnu sarajevsku košarkašku mladež... Nije im davao ispisnice bez casha, derao ih članarinama itd. A glavna mu je bila, ja sam lično svjedok: \"Nemam novca da kćerki kupim farmerke...\" Da, da istoj onoj rospiji Vanji, što je Ivaniševiću brak razvaljivala. A nikoga on nije prepoznao zadnjih 20 godina, samo je krao Cenexove i druge talente, da ih poslije unovči...
Rusko halilovic poznati peder voli pusit srpsku kurc.ine. Posebna mu je bila poslastica popusit Divcu.
chedo je pravi srbin...
posjedujem majicu sa potpisima svih reprezentativaca Yu tima prije zadnje finalne utakmice odigrane 1990-te u Rimu koja je, mislim, ujedno bila i zadnja utakmica YU reprezentacije. Jedino Radja i Zdovc nisu htjeli staviti potpis na majicu. Majicu nisam ni oblacio a niti prao.
Za ovog USK....Ako nisi znao iz RIN-a su izasli jedan Nihad Djedovic,Pashalic i Zrnic toliko da te samo informisem...Svaka cast za Rusmira kad je uspio da okupi sve te ljude u Sarajevu...Imali smo cast da nas posjete svjetske kosarkaske velicine...Lako je biti \"nacionalista\" u danasnje vrijeme a puno teze \"normalan\" kamo srece da imamo vise ovakvih posjeta...Pozdrav svima..
Nitko nije tako lijepo i sa takvom lakoćom igrao košarku kao Dražen Petrović, njegovom pogibijom košarka kao i čitav sport je izgubio zaista puno.
Kako ov sve nekako lijepo oku i usima godi.Ali mi ne bi bili MI da neznamo ni DRUGE STVARI.Ma ko nas j..e nikad pameti doci necemo...
sve cestitke halilovicu.....imao sam cast da se upoznam i slikam sa ovim LJUDINOM
Da li su Duda, Vlade i Zarko obavestili dodika o poseti Sarajevu?!
poser.m se na po juge i na poi ovih istih kao nekih legendi koji su sa tri prsta ispraćali naše košarkaše, koji su po beogradu održavali srpske skupove!!!! nismo mi nacionalisti, ja volim sport, ali svi ovi kao neki gosti se ne naciomalisti nego extremisti. sramota ko nam šeta po bosni.
Samo da te potpisem brate!