Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvi su to igraci bili... Toni je zasluzio ovo, kakav elegantan i atraktivan igrac je to bio, divota za gledati. A poseban pozdrav ide za Radju, ne znam koliko ljudi zna ali on (mislim da skupa sa Tonijem) je pomogao kompletnoj Bosanskoj reprezentaciji 93 da odu na Evropsko iz opkoljenog Sarajeva i poslao im kombi spprtske opreme, hvala ti Radja nikad ti to necemo zaboraviti, živ i zdrav bio 100 godina!
Kukoc je jedan od najboljih kosarkasa sa nasih prostora,ali neopravdano mozda podcijenjen.Skroman tih ,nenametljiv a veliki kosarkas i covjek,ziv i zdrav bio
Nije jedan od najboljih nego skupa s Drazenom nabolji. 3x osvojio Kup Sampiona s Jugoplastikom( kasnije POP 84) 2 ili 3 titule prvaka Jugoslavije, juniorsko SP 1987 u Bormiju, prvak Ecrope s Jugoslavijom Zagreb 1990,Prvak svijeta s Jugoslavijom Argentina 1989 ili 1990..3x prvak NBA s Chicago Bulsima. Malo li je??? Ne mogu ovi new kids..Doncic i Jokic jos za 5 zivota ovo napraviti..
Zanimanje mu Hrvat?
I Baho na guzove pare uzima.
kako je na zevegu ako covjek napravi dokumentarac o Osimu ,Ciri pa sad i Kukocu,ustanes se i napravis nesto tako ako si sposoban umjesto sto mahalas
Ti kada napravis intervju sa Michaelom Jordanom, javi se pa cemo procijeniti tvoj rad, i uzimanje para na guzove...
Raja je raja... svugdje na Balkanu.
Svaka cast, prelijepo..
Ja ovih danasnjih novinara i katastrofe. Nisu u stanju ispod svake slike napisati imena cuvenih kosarkasa (s lijeva na desno, kako bog zapovijeda), koji su vec ostarili pa ih je teze prepoznati!
Kako ce napisati kad nisu bili ni u mud.ma kad su ovi harali.
Baho legenda Dovoljno je reci da mu je Jordan dao intervju
Za bebipapa generaciju...i za redakciju Klixa..Slika br.7 Sakota( ex trener IMT i trener Paoka) Kuki i Vlado Djurovic, slika br.8 Kuki i Vlado Djurovic, ex trener Sibenke iz perioda 1983 kad je Sibenka osvojila titulu, pa je tekma ponostena, a u pono ljenoj tekmi u NS Bosna je osvojila bez borbe. Zapratite mi komentare i ako vas jos nesto interesuje o ex Yu basketu Selam,
Na ovom klixu postoji jedan obrazac srbomržnje gdje kamenjarci ulaze i pljuju po Srbima svake moguće prilike, a klix im skriptama nabija lajkove do top komentara. U Bosni se niko toliko ne mrzi, pa ni Srbi. Svi znamo da to dolazi iz kamenjara. A meni je ovo stoti profil kojeg kao Bošnjak pravim jer mi ga klix ugasi nakon ovog komentara.
Nije Savić, već Slavnić.
Jugoslovensko ludilo u Srbima ne miruje!
Kuki i Bodiroga legende.....