Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajmo Bosno, hajmo Hercegovinoooo
@DrzavaBosnaPonosna sta znaci to od sna bgt
Izgleda da ce se kola slomiti na ovim malim zutim :)) Naprijed zmajici!!
Koreja nikakva igre u odbrani. Ne znam kako su dobili Francuze.Totalna dominacija nasih u skoku. Musa zna silovati loptu, hoce nazor kroz petoricu, ili suta sa 8 metara.Ipak rezultatska rasturacina. Vrlo cudna utakmica...
Sta je ovo? Ide i dominikanska republika dalje.svi idu dalje.Cetiri grupe po cetiri ekipe i svi idu u osminu finala. Prvo prvenstvo u fudbalu, a sada i U17. Dokle ce se vise eksperimentisati sa sistemom takmicenja?
Bravo momci totalno zrelo i sampionski 😀💪💪💪
Hah neko se zalio na himnu
Gledaj reklama za Japan Airlines. To je kompanija. Nikakav Swissair, ništa Quantas, samo Japancima vjerujem. Meni je Japan na prvom mjestu.
Pa nek dignu onu Prodjoh Bosnom kroz gradoveeee ..
ako dobijemo 13 razlike ili više, idemo na 2. mjesto i poslije će nas zapasti lakši protivnici. Hajmoooo
So Young jeben igrač.. 😝
Za koga će Dodik navijati? Mislim za Koreju zbog boja na zastavi!
...a da bude prvenstvo u jedenju riže*
Za one koji misle da razvaljujemo jer smo za poluvrijeme zabili 56 poena, da napomenem da smo primili 43 poena, od cega 25 u drugoj cetvrtini, iako imamo apsolutnu dominaciju u skoku, odnosno imamo 25 skokova, a oni samo 5. Dakle razlika je trebala biti 20 za nas, sto ce reci da odbranu malte-ne i ne igramo. Drugu cetvrtinu smo izgubili 1 razlike.
Pandza imam prijateljicu za tebe. LP