Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja sam skontao zadnje utakmice unazad, da denver namerno da 20 poena razlike nekom timu, pa se onda razigra i pobedi ih jos sa 20 razlike, znaci 40 neceg napravi ahah,. golden state vodio 20 razlike ,na kraju 20 razlike izgubili od denvera i samo unazad gledajte rezultate. nemaju s kim igrati kad je 20-20 i tako do kraja hahah , boston kod kuce neki dan , a boston golden state 50 razilike, itd jak je Denver mnogo!! et kad mogu to sebii dozvolit :D
Michael Jordan u citavoj karijeri imao 28 triple-doubles, a sada se to napravi na pola sezone. To samo govori sta je danasna kosarka, klasicno napucavanje statistike!
Kakvu smo mi drzavu sje..bali to je cudo jedno
Lezve88, nismo MI vec chetalji!!!