Prekinuta odlična serija Brooklyna
0
Tri poena Mirze Teletovića u porazu Netsa od Hawksa
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad ne igra Mirza, ne igra ni Brooklyn
Mozete ga voljeti ili ne, ali je covjek najbolji na Balkanu...
Razvaljiva naš šejtan po Ameriki, a'a'a mi.
Bas sam gledao utakmicu. Grozno su igrali a takodjer i Telalovic. Promasio je par suteva u tih sest, sedam minuta a vec su zaostajali za Atlantom pa ga je izveo iz igre.
pustite pracenje tih bezveznih klubova koje samo bridge&tunnel seljakluk prati. kad se teletina ni tu ne moze nametnuti, pisi propalo. skonto sam koliki je tele levat cim zivi u edgewateru u nj pored ovolikog grada, gori je od onog malog papka planinica, hercegovci oba, haha sta se moze? nego, veceras nam se vraca shumpert, ima da frca na sve strane!
hahaha, ti ne pratiš ni euro košarku a kamo li nba :) svašta raja priča :)
najbolji igrac u nba sa balkana ikada i tenutno najbolji igrac u evropi
vise messi da golova nego teletovic koseva
Novi Dražen Petrović!
brate, hladno si zaboravio Pekovića koji hara NBA ligom :/ jest da ne igraju iste pozicije ali ne mogu se trenutno porediti, slabo ti ovo sve pratiš :-) a Mirza je vrhunski igrač, sinoć je zakazao mada je i pritisak veliki jer se 'tetkica' Walace vratio u tim poslije povrede i normalno da ga raja voli, a ovo gore je realnost, i ja sam gledao utakmicu i samo sam greške mirzine gledao, prva je čist šut, druga je šut za 3 a niko od njegovih pod košem nema, čak su to i komentatori naveli kao glupost i... td
Sta, zar nije Mirza opet napravio preokret sa svoja 3 poena? Izgleda a jeste, ali za Atlantu, hahaha!
Problem je što je Mirza sinoć igrao u najudarnijem periodu utakmice i baš tad je Atlanta otišla na veliki + poena. Duže bi on ostao da je za 6 minuta bilo šta uradio. Inače, dobar je, samo eto pretjera u forsiranju 3ce. Bolje da se troši po cijelom terenu a ne 'gospodski' lupa iza linije.
Mirza kloc
U periodu njegovih promašaja Atlanta došla do prednosti koja je poslije bila nedostišžna. Šteta ali bar jednom mora krenuti prema košu, ni Bryant, ni Durant, ni LBJ ne zasnivaju kompletan nastup na tricama po svaku cijenu (osim ovaj prvi ali tek kad LAL gube nedostišnom razlikom, ali on i pogađa) :/