Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidim vječitu borba identiteta sada još manjih naroda. Imate policentrični južnoslavenski jezik sa više varijacija, kao njemački, kao engleski, pa kako ga god zvali, vaš je, odavno vam je utjeran, svi se na njemu meškoljite, svi ga duboko u grlu masirate. A sad adio kompleksaši, sjašite sa mazge niskovrijednosti.
*borbu
Čaj! Šta? Čaj! Ne razumijem, šta je reko čovjek? Reko je čaj. Aha, mislite čaj, pa što odmah ne kažete. Izvolite čaj.
hahahah umirem - hrabrio Nurkića na bosanskom jeziku sklonite ovaj clanak vidće ga neko
genocidaši na aparatima xD
Malo historijski fakata: Muhamed Hevaija Uskufi rođen je 1601 u Dobrinji kod Tuzle. Prvi je do sada, uz Hadži Jusufa Livnjaka, bošnjački pjesnik koji je pjevao na narodnom jeziku, koji je sa ponosom nazivao bosanski. Tako počinje i jednu pjesmu: “Bosanski da vam besidim, bratani, da slušaju dobrotelji, prijatelji znani…”
http://s22.postimg.org/h8p79h78h/bosanski.jpg
"mozes ti to..hajde nurkicu...ne budes li..imat ces problema kad ti sapun ispadne u kupatilu"