Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MA BOLI ME PATKA VISE ZA DENVERE, ROME, NEKE FINIKSE, DJE BEJHA TU? KAD CE REZULTATI ZA BEJHA? MRS TAMO
Ja mislio Jusufove misli lete u Bosnu i nasu repku pa se malo dekocentriso, a on ima problema sa necim drugim. Hm ..
Što je htio čovjek da kaže da ne igra dovoljno dobro, nije na nivou.
Najzad da saznam šta se dešava. Čudilo me prošle godine kad je Dnver trejdao Mozgova i pisali su da je Nurkić okosnica novog Denvera. Meni se nikad nije činilo da bi on mogao biti okosnica neke ekipe. Solidan igrač, borac, to stoji. Ali da može biti glavni igrač u nekoj NBA ekipi, ne vjerujem. Realno, ono što je pružio otkad se vratio na parket je katastrofa. Još u ekipu dođe Jokić, koji pored sirove snage zna i igrati i eto problema. Ali Juka ima samo 21 godinu i imaće on solidnu NBA karijeru.
ovaj nurkic ubio se za dobre baustele da gleta plafone
Daj promijenite sliku više, ovo namjerno držite
Nurkic je svakako neupitan talenat sa fantasticnim karakteristikama za svoju pozciju, ali bojim se da postoji jedna zalosna cinjenica, a to je da njegova koljena ne mogu nositi njegovu konstituciju. Nadam se da grijesim, ali mislim da ce ga povrede unistiti.
Urgirali Harun Mahmutović i Dino Konaković kod američke ambasadorice da se Jusufa makne iz NBA...
Torcida 1911 nikad da mi odgovoris.jel istina da su osamdesetih grobari uhapsili u bg vodju torcide,koji se zvao parangala ili nesto slicno.odveli ga u neki stan na novom bg,doveli lika zareta,koji je silovao tog iz torcide.kasnije jug pevao,procvetala bela lala,jebo zare parangala.
JA SAM CUO DA SU TI MAMO I SEKU JEBALI CIGANI SA SJEVERA
dugo nisam cuo nekog da ovo napise. i ja sam isto cuo ali sam takodje cuo da su ga natjerali da nazove mater na tel. u po guzenja i kaze: Mama u BG sam, guze me, dobro mi je.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pa pojeo ga jokic,koji je trebao da mu bude rezerva.realno,igraca kao nurkic u nba ima na kilo.dobar skok,lupa rampe i daje koseve iz reketa.sut karastrofa.jokic sa 210,prevodi loptu i asisitira kao plej.sutira kao bek,skok i def.i ofa vrhunski.igra po 30 min i kad igra,denver daleko bolje izgleda na terenu.den zna kakvo zlato ima.pa jokic je prosle god.debeljuskast bio mvp aba lige.medju prvih 5 rukija,po asis.trenutno u istoriji nba.reci da je nurkic bolji od jokica,moze samo kos.neznalica.
Covjek ne moze igrati ni u NBA godinu dana skoro nakon operacije a nase glavonje nasle za shodno da ga kritikuju jer nije rizikovao karijeru zbog bh dresa
karma .....sve se vraca....tako i on iz nba...vrlo skoro
Ma imam ja i svojih problema i ne trebaju mi tuđi.
Ajj Jusufeeee!!!
KRIVI OVI IZ SAVEZA KAZE BAJIN MENAGER DE SAD SELJACINO OTVORI USTAI TI I TVOJ MENAGER DA VIDIS ONDA KAKO BI IZLETIO IZ NBA
Ovako isto malog Musu guraju u NBA,prvO treba zakucati europu,pa onda otići u NBA kao iskusan igrac.Bolje malo pričekati pa ostati u NBA deset godina,nego se mlad vratiti poslije koje godine.